gaming pc samenstellen op black friday doe je zo!

  • Date posted20 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Alle gamefans verzamelen! Tijdens de Black Friday sale in November scoor jij de beste deal. Is je oude gaming pc toe aan vervanging? Of heb je nog steeds geen echte game stoel? Dan is het tijd om je slag te gaan slaan tijdens de Black Friday aanbiedingen. Kijk voor meer Black Friday informatie op LuminaBlog.

Gaming pc Black Friday

Coolblue en ook Bol.com hebben nu hele interessante gaming pc Black Friday deals. Het is dus de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen vanuit je luie stoel. Je de deals online shoppen. Je kan je game pc geheel naar eigen wens samen stellen tijdens de Black Friday sale. Het is natuurlijk afhankelijk van welke games jij speelt of gaat spelen en je moet goed weten waar je game pc aan moet voldoen? Je kan voor een budget game pc kiezen voor bijvoorbeeld Minecraft maar je hebt ook de mogelijkheid om juist voor een high-end model te kiezen die de nieuwste games op de beste instellingen draait tijdens de Black Friday sale.

Welke winkels doen mee?

Even op een rijtje een aantal winkels die meedoen met de Black Friday sale!

Bol.com

Mediamarkt

Coolblue

Amazon

9 tips voor het samenstellen van je Gaming PC

Tip 1: Bedenk wat jij wil gaan doen

Voordat je, je pc gaat samenstellen moet je goed bedenken wat de meest intensieve taak gaat zijn van je computer. Wanneer je precies weet wat jij met de pc gaat doen dan hoef je alleen maar een pc te vinden die krachtig genoeg is voor deze ene taak. Logischerwijs kan deze dan de andere taken ook makkelijk aan!

Tip 2: Hoe hoog of laag is je budget?

Let op, laat je niet beïnvloeden door je budget, vaak kiezen mensen voor een pc die precies bij het gestelde budget past. Vaak is het zo dat een goedkopere computer ook geheel aan de wensen van de klant voldoet. Heb je bijvoorbeeld een snelle computer nodig voor films en Minecraft dan hoeft je pc echt niet meer dan 1000 euro te kosten.

Tip 3: Wel of niet uitbreiden?

Je kan vaak heel handig je computer nog uitbreiden zodat je deze voor lange tijd up-to- date houdt. Let er dus op als je graag nog wil uitbreiden dat dit ook echt kan. Je kan dan o.a. denken aan geheugen, videokaart en opslag.

Tip 4: Vergeet je vooroordelen over AMD.

Als je een budget hebt onder de 1000 euro is de AMD een betere keus dan Intel. Wil je graag wat extra bij je computer kopen (SSD, duurdere behuizing) dan is de AMD processor een juiste keus. Mocht je graag wat extra’s bij je computer nemen(SSD, wifi, duurdere behuizing) kies dan voor een AMD processor bij het samenstellen. Dan heb je namelijk veel meer prestatie voor hetzelfde geld.

Tip 5: Zelf je Gaming Computer samenstellen en bouwen?

Stel je computer samen en laat hem door de aanbieder bouwen. Waarschijnlijk kan jij dit zeker ook zelf, maar de aanbieder is een pro en regelt alles tot in de puntjes.

Tip 6: Waar te beginnen met samenstellen? Processor, geheugen en videokaart?

Weet je even niet waar je moet beginnen. Dan zijn de processor, geheugen en videokaart de beste optie. Deze drie zorgen voor de optimale prestatie van jouw gaming pc.

Tip 7: Trek een kabel als je wilt gamen!

Een LAN kabel geeft een leuker en veel stabieler spel plezier dan dat je dit via de Wifi doet.Wil je toch Wifi zorg dan dat je dit mee neemt bij het samenstellen van je gaming pc!

Tip 8: Een SSD opslag wel of niet doen?

SSD is een opslag schijf die vele malen sneller werkt dan een traditionele harde schijf. Programma’s zoals Windows zullen veel sneller werken waardoor het gebruiksgemak toe neemt.

Tip 9: Vragen? Stel ze!

Wanneer je, je gaming computer aan het samenstellen bent kan je misschien door de bomen het bos niet meer zien. Laat je dus goed informeren door de aanbieder zodat jij de juiste gaming computer mee naar huis neemt. Twijfel je? Stel dan vooral al je vragen, de experts zijn er om je te helpen!

Gaming Laptop Black Friday

Aan het twijfelen tussen een gaming pc of een gaming laptop. Ben je veel onderweg? Dan is de gaming laptop black friday een super keuze voor jou. Een gaming laptop is een goed alternatief, je hebt een vrij goede performance rate en grafisch zijn ze een stuk krachtiger dan vroeger. Ben je vooral van plan om veel te reizen of je laptop binnenshuis te verplaatsen dan is een gaming laptop echt een uitkomst. Met een toffe Black Friday deal kun je deze game laptop voor een zacht prijsje mee naar huis nemen.

Gaming Stoel Black Friday

Zit je nog steeds op een normale bureaustoel of is je oude gaming stoel aan vervanging toe? Dan kan je, je nu eens goed gaan oriënteren voor de Black Friday deals. Je vindt deze stoelen in veel verschillende formaten en ook qua bekleding is er een hoop keus. Met een gaming stoel maak jij je gaming setup compleet. Aangezien je lang in zo’n stoel zit is het ergonomisch een stuk verantwoordelijker om in een game stoel te zitten dan een gewone bureaustoel. Je rug wordt op de juiste punten ondersteund en door de elleboogsteunen heb jij na je gaming sessie nergens last van en ben je klaar voor de volgende ronde!

Black Friday Gaming Monitor

Voor je ogen is het wel zo fijn om ook een goede gaming monitor aan te schaffen. Tijdens Black Friday vindt je o.a. 4K monitoren. Deze zijn haarscherp, maar wellicht is je oog gevallen op een curved model. Het fijne aan een curved model is dat het een diepe gevoel geeft en dat is precies wat je wil als je een game aan het spelen bent. Ook heeft dit scherm dezelfde afstand, waar je ook kijkt, dit geeft dus rust aan je ogen. Tijdens Black Friday shop je, je nieuwe monitor gewoon online bij Medion.

Gaming Headset Black Friday

Het belangrijkste zou je tijdens deze Black Friday sale bijna vergeten en dat is natuurlijk je gaming headset. Het is belangrijk om goed na te denken wat je precieze wensen zijn. Voor welk gaming platform ga je de headset gebruiken? Is deze draadloos of met bedrading? Hoe comfortabel zit de headset bij langdurig gebruik? Hoe is het geluid? Je kan je gaming headset makkelijk via een Black Friday aanbieding gaan scoren. JBL heeft leuke Black Friday aanbiedingen zodat jij flink wat euro’s kan gaan besparen.

Waar vind je de Black Friday deals nog meer?

Check vooral de deals op Bol.com, Mediamarkt, Coolblue en Amazon. Wellicht heb je ook interesse in de Nintendo Switch Black Friday aanbiedingen? Neem dan snel een kijkje op AMAC.nl, JBL of Medion voor nog veel meer toffe deals!

Meer Online shop