BCC Black Friday deals en aanbiedingen in 2022

  • Date posted 20 maanden geleden
  • Door Door Mo

Heb je een nieuwe tv, koffiezetapparaat of wasmachine nodig? Op 25 november scoor je de beste deals bij BCC. Samsung, Siemens of Phillips, alle producten staan op Black Friday in promotie.

Met de slagzin: “Don’t worry, buy happy!”, weet je dat je goed zit bij BCC voor al je elektronica. De grote elektronicaketen staat bekend om haar interessante deals en promoties het hele jaar door. Tijdens Black Friday én Cyber Monday word je nog gelukkige bij BCC. Eind november kan je er namelijk nog betere deals scoren! BCC maakt iedereen gelukkig.

BCC

Baker Cash & Carry of BCC is een door en door Nederlandse elektronicawinkel die je overal in Nederland kan vinden. Ondertussen kent het bedrijf 57 winkels verspreid over het land en kan je er ook online winkelen in hun uitgebreide webshop.

BCC staat bekend om haar immense assortiment aan elektronicaproducten van tv’s tot Nintendo Switch tot huishoudelijke apparaten. BCC biedt het allemaal aan.

Klantenservice

Verder staat de winkel bekend voor zijn kwaliteitsvolle klantenservice. Zo staat het team 6 dagen per week paraat voor vragen en informatie. In de winkel kan je steeds terecht bij verkopers die experten zijn in hun vak. Je krijgt zelfs deskundig advies bij je thuis als je dat wenst. Ook wanneer je apparaat niet meer werkt of je hulp nodig hebt bij enkele instellingen kun je je online aanmelden voor reparatie. Handig!

BCC Black Friday deals

In de week van 25 november 2022 kun je geweldige deals scoren bij BCC. De elektronica winkel doet net zoals de afgelopen jaren mee aan Black Friday. Bij deze winkel loopt de promotie echter niet alleen op de vrijdag zelf, maar gedurende de volledige week startend op 18 november. De kortingen op laptops, tablets en andere apparaten lopen op tot wel -40% bij BCC. De aanbiedingen zullen gegeven worden op alle merken zoals Phillips, Apple, Nespresso en nog vele anderen. Surfen naar de BCC-website tijdens de voorlaatste week van november is dus zeker de moeite waard.

BCC spoort aan om alvast je favoriete producten in je winkelmandje te plaatsen zo ben je zeker dat je dat last minute Sinterklaascadeau of die verrassingen voor kerst zeker kan kopen. Het kan wel eens goed zijn dat heel wat producten uitverkocht raken aan het begin van deze populaire salesperiode.

Cyber Monday bij BCC

BCC heeft aangekondigd dit jaar ook mee te doen met Cyber Monday. Dat is de maandag na Black Friday. Deze dag staat vooral bekend om aanbiedingen in de elektronicasector en minder wat kledingwinkels of groot warenhuizen betreft. Dat wil zeggen dat de BCC Black Friday deal niet alleen de week van 25 november zal plaatsvinden maar ook het weekend erna en de maandag nadien omvat. Bij BCC kan je extra lang genieten van mooie aanbiedingen.

Black Friday nieuwsbrief

BCC biedt de optie aan om in te schrijven haar nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al haar deals. Zo ken je als eerste alle promoties het hele jaar door en de Black Friday én Cyber Monday deals. Je krijgt via deze nieuwsbrief te horen welke producten de beste deals kennen en van wanneer deze deals online of in de winkels beschikbaar zijn. Je kunt je op elk moment uitschrijven op deze nieuwsbrief wanneer je deze niet meer wenst te ontvangen. Inschrijven doe je op de website.

Black Friday tv-deals

Een van de populairste producten bij BCC zijn tv’s. Deze worden dan ook massaal gekocht tijdens de najaarsperiode. We maken het thuis gezellig, kijken meer televisie dan de rest van het jaar en grote promoties zijn het ideale moment om een nieuw toestel aan te schaffen.

Black Friday tv-deals doen het goed in de Verenigde Staten van Amerika én Nederland. BCC verkoopt de laatste nieuwe televisies, denk aan OLED, QLED of Smart-tv’s. Je vindt online en in de winkels toestellen van merken zoals Samsung, LG en Sony.

Ontdek nog meer Black Friday-deals

BCC is uiteraard niet de enige elektronicawinkel die Black Friday-deals aanbiedt in de Lage Landen. Je vindt ook interessante deals bij andere ketens zoals Mediamarkt of Vandenborre in België.

Verder kun je ook terecht in de winkels van heel wat merken. Op 25 november 2022 scoor je de beste Samsung Black Friday-deals of interessante JBL Black Friday-promoties. Neem alvast een kijkje op hun website of een van hun fysieke winkels in Nederland om je favoriete producten te ontdekken. Profiteer van de beste aanbiedingen.

Meer Online shop