Black Friday parfum deals en aanbiedingen 2022

  • Date posted17 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Parfums zijn het ideale cadeau voor elke gelegenheid, en met Black Friday voor de deur is er geen beter moment om je favoriete geur in te slaan.

Zoals we allemaal weten staat Black Friday voor de deur. En wat is een betere manier om je op de feestdagen voor te bereiden dan alvast je perfecte geur in te slaan? Of je nu jezelf of een speciaal iemand wilt verwennen, wij hebben precies wat je nodig hebt. Bekijk hieronder ons overzicht van de beste Black Friday parfum deals en de meest verkochte geuren in Nederland!

Parfum Black Friday

De grootste koopjesdag van het jaar staat weer voor de deur: Black Friday. De vierde donderdag van november is het zover. Op 25 november sla jij je parfum in voor een lagere prijs dan normaal. Black Friday is een koopjesdag die overgewaaid is uit de Verenigde Staten van Amerika. Op de vrijdag na Thanksgiving, gaan de Amerikanen massaal (online) shoppen. Ze kopen alle mogelijke spullen aan flinke kortingen tot wel -70%, denk aan schoenen, make up, parfums en ook Black Friday kleding deals!

De laatste jaren zijn ook heel wat Nederlandse (web)winkels op de kar gesprongen. Ze profiteren mee van de Amerikaanse hype die 24 uur duurt. Op vrijdag 25 november 2022 vanaf 00 uur 00 tot 23 uur 59 zullen Nederlandse winkels hun producten in de kijker zetten aan de hand van hoge kortingen. Dat is dus het ideale moment om alsmaar duurder wordende parfums zoals die van Chanel, Giorgio Armani of Dior op de kop te tikken. Bovendien, kan je tijdens de Black Friday promoties alvast de nodige Sinterklaas- of kerstcadeaus voor een goed prijsje op de kop tikken.

Black Friday parfum deals

Tijdens Black Friday 2022 wil je niet alleen een goede deal scoren maar ook zeker zijn dat je een parfum vindt dat bij je past. Een geur kopen voor iemand anders is niet altijd even gemakkelijk. Je kunt niet in een ander zijn of haar neus kruipen. Dat zou het allemaal veel gemakkelijker maken.

Vind het juiste parfum

Voor welke geur je kiest, kun ook erg afhangen van het seizoen. Zo zal je al snel voor iets fris en fruitig in de zomer gaan. Terwijl je in de winter gemakkelijker zwaardere aroma’s kiest. Bovendien kan eenzelfde parfum ook anders ruiken op verschillende lichamen. Dat komt omdat de eau de parfum zich gaat mengen met je lichaamsgeur. Test dus zeker altijd de geur of ga voor een parfum deal waarvan je weet dat hij of zij ze lekker vindt. Je vindt ook online parfumtests en parfumtips. Enkele populaire geuren worden door de meeste mensen geliefd.

Heren parfums Black Friday

Koop op Black Friday de favoriete geur van je vriend of man om hem te verrassen. Of koop die als man gewoon lekker voor jezelf. De meest populaire parfums voor mannen zijn die van Chanel, Dior en Alien.

Chanel

Bleu de Chanel is een van de best verkochte mannengeuren ter wereld. Hij ruikt niet alleen stijlvol maar ook het klassiek donkerblauwe flesje in James Bondsfeer doet je meteen voelen alsof je de wereld aan kunt.

Dior

Voor Dior doet vooral Sauvage het goed. Ook deze parfum heeft een donkerblauw flesje en zal in verschillende winkels in de aanbieding zijn tijdens Black Friday. Sauvage is een frisse geur met oriëntaalse invloeden.

Alien

Alien is dé geur van het iets minder bekende Mugler. Toch is deze niet meer weg te denken uit veel mannen hun badkamer. Alien is een combinatie van beukenhout, leer en witte amber. Welke van de drie parfums je ook kiest, je vindt ze gegarandeerd met een mooie korting tijdens Black Friday.

Parfum dames Black Friday

Het assortiment aan damesparfums is nog uitgebreider dan dat van de mannengeuren. Het is dan ook niet moeilijk om door het bos de bomen niet meer te zijn tijdens de Black Friday promoties van verschillende parfumeries. Enkele toppers die het elk jaar goed doen zijn Si Parfum van Giorgio Armani, 1 Million, de collectie van Chanel, Chloë en Montale. Si van Armani is veruit het bekendste vrouwen parfum tezamen met N5 van Chanel.

Armani

Si is bekend van de reclames in gouden decor met Charlize Theron. Het is een geur die eerst fris lijkt maar toch een warme ondertoon heeft. Perfect dus als je niet zeker bent wat te kopen op Black Friday.

Chanel

Het iconische Chanel parfum is al meer dan 100 jaar ooit. Hoewel het een specifieke geur heeft, blijft het een klassieker en is het niet weg te denken uit de badkamers van vele vrouwen. Kun je niet kiezen welk dames eau de parfum te kopen op Black Friday? Ga langs bij een van Nederlandse parfum retailers zoals Douglas of Ici Paris XL.

Black Friday parfum 2022

Heel wat Nederlandse retailers bieden mooie kortingen aan op je favoriete geuren. Ze doen dat zowel online winkels als in hun winkels. Als je al weet welke geur je wilt, kun je gemakkelijk de Black Friday drukte in de winkels omzeilen door online je slag te slaan. Wij zetten enkele van onze favorieten op een rijtje.

Douglas Black Friday

De parfumerie en make up winkel Douglas heeft elk jaar weer aantrekkelijk promoties tijdens de vierde vrijdag van november. Zowel online als in de winkels kun je heel wat Douglas Black Friday koopjes doen. Je vindt er de klassieke parfums en nieuwe eau de parfums die je verrassen.

Black Friday bij Rituals

Het Nederlandse Rituals is ondertussen wereldberoemd. De winkel biedt naast shampoos, douche gels en kleding ook parfums aan. Deze zijn geliefd bij heel wat Nederlanders. Wat fijn is aan Rituals is dat je de eau de parfums ook kan kopen in pakketten tezamen met een bijhorende douchegel en body lotion. Ideaal als je een cadeau zoekt. Rituals Black Friday deals zijn te verkrijgen in hun webshops en in alle de Ritualswinkels in Nederland.

Ici Paris Black Friday

De bekendste parfumwinkel is van de Lage Landen is Ici Paris XL. Deze populaire winkel biedt het meest uitgebreide assortiment aan. Hier vind jij zeker een geur die bij je past! Deze winkel heeft het hele jaar door aanbiedingen lopen. Toch kun je tijdens Black Friday de beste deals vinden. Ook Ici Paris XL biedt promoties aan in haar online shop en fysieke winkels.

Voor welke geur ga jij dit najaar?

Meer Online shop