Alle jbl black friday deals op een rijtje

  • Date posted 20 maanden geleden
  • Door Door Mo

De beste Black Friday deals vind je dit jaar bij JBL. Kwaliteitsvolle luidsprekers, koptelefoons en gaming-materiaal vind je bij de geluidsapparatuurwinkel.

JBL geeft je power, dat beweert het bedrijf in haar slagzin. Het Amerikaanse geluidsinstallatiebedrijf is wereldberoemd om haar muziekinstallaties en hoofdtelefoons voor particulieren en bedrijven. Die kan je op de kop tikken voor een voordelige prijs op 25 november 2022. Dan shop je de JBL Black Friday Deals. Je kan terecht voor deze promoties in winkels zoals Mediamarkt en BCC of je kan online shoppen.

JBL

James Bullough Lansing of JBL is een Amerikaans bedrijf dat muziek- en geluidsinstallaties verkoopt. JBL is vooral bekend om haar hoofdtelefoons en luidsprekers maar het biedt ook Dj-materiaal en installaties voor bedrijven aan. In 2017 werd het opgekocht door Samsung maar het veranderde niet van naam.

Intussen is het bedrijf erg populair onder jongeren, modellen zoals de JBL Charge 5, JBL Xtreme en JBL partybox doen het goed. Ook de klantenservice van het bedrijf biedt 7 op 7 service aan. Dat kan zowel telefonisch, e-mail of via hun online chat. Wanneer je via de JBL-website kan je je bestelling volgen.

JBL Black Friday deals

Als Amerikaans bedrijf kan JBL niet achterblijven met de Black Friday promoties. Op 25 november 2022 biedt JBL Black Friday deals aan om een groot deel van haar aanbod. Je vindt JBL Boxen, de JBL Xtreme 3, JBL Charge 5 aan betere prijzen op de website of in winkels. Verder is er op maandag 28 november Cyber Monday. Een tweede dag van promoties die vanuit de Verenigde Staten van Amerika is overgewaaid. Op deze maandag worden vaak nog hogere promoties aangeboden dan op Black Friday. Wel kan het zijn dat bepaalde producten al zijn uitverkocht.

Bovenop de Black Friday deals biedt JBL gratis verzending en gratis terugsturen binnen de 30 dagen aan. Bovendien krijg je een JBL VIBE200 cadeau bij een bestelling van meer dan 199 euro wanneer je je bestelling doet op de JBL-website.

JBL producten

Van draadloze microfonen tot waterbestendige luidsprekers, JBL biedt het allemaal aan. Bekend is het merk ook voor haar kleurrijke luidsprekers. Zo goed als alle JBL-producten werken aan de hand van Bluetooth. Enkele van hun meest verkochte producten zijn JBL Flip 5, JBL Boombox 2, JBL Extreme 3.

JBL Flip 5

De JBL Flip 5 is zo populair omdat deze waterbestendig is en lang mee gaat. Je kan tot wel 12 uur muziek spelen met deze luidspreker. Je neemt de luidspreker mee naar het strand of het zwembad. Tijdens Black Friday koop je deze met korting. Je vindt hem in alle mogelijke kleuren en prints.

JBL Boombox 2

De JBL Boombox 2 is dan weer bekend om haar volume. Deze luidspreker gaat extra luid. Net zoals de JBL Flip 5 is deze waterdicht en heeft de luidspreker een uitstekende batterij. De JBL Boombox 2 kan tot 24 uur meegaan. De Boombox 2 is het perfecte Sinterklaascadeau of voor onder kerstboom.

JBL Go 3 en JBL Xtreme 3

Een kleinere speaker is de JBL Go 3. Deze draagbare speaker neem je overal mee naar toe. De luidspreker is water- en stofproof. Net zoals de Flip 5, komt deze kleine luidspreker in verschillende kleuren. Een andere draagbare luidspreker is de JBL Xtreme 3. Interessant is dat deze met een draagband komt. Zo kan je deze gemakkelijk meenemen. De JBL Xtreme is duurder dan de andere luidsprekers en ideaal om te kopen tijdens de Black Friday deals.

Black Friday in elektronicawinkels

Je kan ook JBL-producten kopen in je elektronicawinkel bij jouw in de buurt of in Nederland. De BCC Black Friday deals worden aangeboden in heel Nederland. Ook andere merken hebben verschillende promoties in hun aanbod eind november. De Samsung Black Friday aanbiedingen lopen van mid-november tot en met Cyber Monday.

Verschillende retailers bieden bovenop de promoties van de merken ook nog hun eigen deals aan. Zo vind je verschillende Black Friday tv-deals bij BCC of Mediamarkt.

Meer Online shop