laptop black friday deals en aanbiedingen

  • Date posted19 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

In de maand November is het weer tijd voor de Black Friday deals en dit zit er sneller aan te komen dan jij denkt. Deze Amerikaanse rage is komen overwaaien en ook in Nederland zijn we nu verzot op deze speciale aanbiedingen dag in November. In dit artikel van LuminaBlog bespreken we in detail welke Black Friday deals jij kan gaan scoren. Black Friday zorgt ervoor dat jij een hoop producten die aan vervanging toe zijn of die al lang op je verlanglijstje stonden nu eindelijk eens echt kan gaan uitproberen! We kijken naar o.a. de laptops, de PlayStation 4 en PlayStation 5 controller en zoomen in op de Black Friday gaming pc! Dus laten we niet langer wachten en beginnen!

Laptop Black Friday

Tijdens de Black Friday sale zijn er een hoop verschillende soorten laptops in het assortiment opgenomen die jij voor een zacht prijsje kan gaan scoren bij de online winkels in Nederland. Ben je een creative designer die graag zware programma’s afspeelt of juist op zoek naar een easy on-the-go laptop zodat je gemakkelijk je werkmail of een presentatie kan voorbereiden? Heb je een groot budget of juist een wat klein budget in het assortiment is voor een ieder wat te vinden. Je kan bij verschillende aanbieders tijdens Black Friday fantastisch goede laptop deals vinden. Zo kan jij mooi wat euro’s besparen op je nieuwe laptop en hou je geld over voor andere leuke dingen. Waarom zou je een maand eerder dezelfde laptop of een week later dezelfde laptop aanschaffen voor een veel hogere prijs? De Black Friday deals bieden je de oplossing!

Naast de reguliere modellen laptops kan het natuurlijk ook zijn dat jij toevallig veel meer geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een gaming laptop? Ben je het helemaal zat en wil je niet langer op dezelfde game spot in huis gamen of ben je juist erg veel aan het reizen en mis je het gamen? Dan is de gaming laptop echt iets voor jou. Deze laptops zijn compact en super makkelijk om mee te nemen tijdens een work trip of een trein reis. Ook hebben deze gaming laptops hebben een goede performance rate, grafisch ziet het er fantastisch uit zodat jij nog beter je favoriete game kan spelen. Tijdens de Black Friday laptop deals weet je zeker dat je met een tof model naar huis gaat.

Black Friday Laptop Deals 2022

Als je graag een nieuwe laptop wil gaan aanschaffen is het handig om voordat de Black Friday deal plaatsvindt alvast even een kijkje in een fysieke winkel te nemen of in de online shop rond te speuren naar je nieuwe laptop. Coolblue, Mediamarkt en Amac hebben fijne Black Friday deals.

Wist je dat Amac de grootste Apple Premium Reseller van Nederland is. Als je dus vooral op zoek bent naar Apple producten dan mag je Amac zeker niet overslaan. Er zijn leuke deals te vinden zoals bijvoorbeeld: een aantal modellen van de iPhone, iMac of iPad. Je kan deze gemakkelijk door online shoppen aan gaan schaffen tijdens de Black Friday sale. Je scoort dan met een flinke korting je favoriete nieuwe Apple product.

Gaming Black Friday

Je bent eindelijk een avondje vrij en ploft op de bank, je opent je PlayStation want het is eindelijk weer eens tijd voor een avondje gamen. In november wordt het kouder weer dus haalt de gamer zijn hart op en weet dat hij of zij wat vaker ongestoord een avondje kan gaan gamen op de vrijdagavond. Tijdens Black Friday vind je een verscheidenheid aan games, ze zijn er in alle soort en maten wel te vinden. Denk aan een potje FIFA met je vrienden of gewoon een avondje SIMS. In dit artikel bespreken we o.a. de ps4 en ps5 controller. Lees dus snel verder voor meer informatie.

PlayStation 4-controller black Friday

De PlayStation 4-controller beter bekend als de DualShock 4, is een vaste accessoire die uiteraard bij de PlayStation 4 hoort. Deze controller heeft een touchpad zodat je makkelijk naar het hoofdmenu van de game kan gaan. Ook zit er een lichtbalk in deze controller zodat je de sfeer van het spel goed kan aanvoelen. Wat ook erg handig is dat de PlayStation 4-controller een ingebouwde micro-USB-aansluiting heeft. Je kan met de PlayStation 4-controller ook op de PlayStation 5 spelen. Deze zijn zoals je dat noemt: compatible.

PlayStation 5-Controller Black Friday

De PlayStation 5-controller is de opvolger van de DualShock 4 en heeft een spacy upgrade gekregen. Het nieuwe design zorgt ervoor dat de controller makkelijk in de hand ligt en dat zorgt er natuurlijk voor dat je beter je game kan spelen. Deze controller heeft een trigger weerstand zodat je, je game nog intenser ervaart. De homeknop is het uitgesneden PlayStation logo, de zijpanelen die oplichten in kleur en de vloeiende lijnen en witte controller zorgen ervoor dat deze controller er echt uitspringt! Deze controller is wat zwaarder en dat komt doordat de controller wat langer en steviger. Als je de PlayStation 4 controller erbij pakt, dan voel je overigens niet direct het verschil. De toetsen hebben net wat meer vering en een hogere druksnelheid. In dit model zit ook een ingebouwde luidspreker. Ben je dus op zoek naar een compleet model dan is de PlayStation 5-controller voor jou de beste keus tijdens de Black Friday deals.

Black Friday Gaming Pc

Wanneer je het woord gaming pc ziet dan denken de meeste mensen toch wel aan Xbox of Nintendo? Laten we met de laatste in het rijtje beginnen. De Nintendo Switch is een spelcomputer dat je gemakkelijk onderweg kan gebruiken. Dit Nintendo model is erg compact en lichtgewicht, perfect dus als je veel reist of graag in de trein je favoriete game speelt. Het platform steam welbekend bij de meeste gaming fans zal hoogstwaarschijnlijk ook weer mee gaan doen met de Black Friday sale. Wil jij juist graag een vaste spelcomputer hebben dan is een gaming pc de beste keus voor jou. Het fijne aan een gaming pc is dat je ze in alle prijscategorieen kan vinden én dat je deze geheel naar je eigen wensen kan gaan aanschaffen. Wil jij graag een curved scherm? Of juist een 4k regulier scherm? Dat kan? Ben je op zoek naar een ergonomische gamestoel dan moet je echt je slag slaan tijdens Black Friday gaming deals. Deze stoelen kan je vaak met honderden euro’s korting aanschaffen. Niet meer zo tevreden over je headset, wat een essentieel onderdeel van je gaming set is naast je gaming pc dan schaf je tijdens Black Friday zo een nieuwe aan!

Tot slot

Wist je dat je na de Gaming Black Friday ook nog een kans kan wagen tijdens de Cyber Monday deals? Deze producten kan je alleen online scoren maar, waarschijnlijk wordt op Cyber Monday alles wat overgebleven is van Black Friday met een mooi prijsje verkocht. Vergeet dus deze niet in je agenda te zetten indien je op Black Friday nog twijfelt of een bepaald product. Kortom, of je nu op zoek bent naar een Apple Black Friday iPad of laptop, gaming pc of laptop, een curved scherm, ergonomische stoel, nieuwe headset, een nieuwe uitvoering van de Nintendo switch, nieuwe games, PlayStation 4 of 5 controller je scoort de leukste deals tijdens de Black Friday Sale. Neem vooral een kijkje op de LuminaBlog voor meer informatie over de verschillende product deals.

Meer Online shop