nintendo switch black friday deals & aanbieders

  • Date posted 21 maanden geleden
  • Door Door Mo

Alle game fans mogen in hun handen knijpen want de Nintendo Switch Black Friday deals zitten er weer aan te komen. Er vallen weer veel mooie deals te scoren in deze sale bij o.a. mediamarkt, coolblue of bol.com. Winkel online en vind je nieuwe game of wellicht is je Nintendo Switch controller toe aan vervanging? Hou de gaming Black Friday deals via LuminaBlog dan in de gaten want er is te gekke sale!

Nintendo Switch Black Friday 2022

De Black Friday gaming deals zijn dichterbij dan jij denkt en ook de Nintendo Switch is een categorie apart doordat je deze spelcomputer door zijn compactheid makkelijk onderweg kan gebruiken. Als je aan een spelcomputer denkt komt waarschijnlijk de Xbox of de Playstation als eerste in je gedachten. Toch zorgt juist de Nintendo switch ervoor dat je onderweg je favoriete spel kan spelen. Heb je zin om lekker thuis op de bank te hangen? Dan sluit je, je switch gemakkelijk aan op je tv. Scoor deze met flinke korting tijdens de Black Friday deals.

Nintendo Switch Lite Black Friday

Wat is nu het grote verschil tussen de normale Nintendo switch en de Switch Lite? De Nintendo Switch lite uitvoering is alleen te gebruiken als handheld console terwijl de Nintendo Switch dus ook kan worden aangesloten op de tv. Wanneer je veel reist voor je werk of studie en dus op zoek bent naar een lichtgewicht en compacte spelcomputer is de Nintendo Switch lite de beste keus voor jou tijdens de Black Friday sale.Vergeet niet om eens te kijken bij Mediamarkt, Amac of Bol.com

Nintendo Switch Oled Black Friday

Als je op zoek bent naar een wat groter scherm en nog beter beeldkwaliteit door het OLED scherm dan is het de moeite waar om tijdens de Black Friday deal naar een mooie deal te zoeken. Dit model switch heeft verbeterde speakers, heeft een fysiek gezien stevige console door het gebruik van staal (hij kan dus tegen een stootje) en de verbeterde kickstart is verademing voor de echte gamefan!

Nintendo Switch Spellen Black Friday

Je favoriete games speel je natuurlijk met de Nintendo switch. Ook tijdens de Black Friday sale kan je tijdens het online shoppen voor een zacht prijsje een tof spel op de kop tikken. Er zijn natuurlijk wel honderden verschillende soorten games te vinden: van The Legend of Zelda tot Animal Crossing en alles daar tussen in. In dit artikel bespreken we de Black Friday deals voor Mario Kart en Pokémon.

Nintendo Switch Mario Kart Black Friday

Mario Kart is natuurlijk de klassieker onder de Nintendo (Switch) spellen. De populaire personages racen tegen elkaar op het circuit. Spelers kunnen onderling de strijd aan gaan door gebruik te maken van speciale voorwerpen zoals: schilden of anti-zwaartekracht zones. Ook kun je als speler gebruik maken van watervallen of plafonds racen voor extra snelheid. Je kan met zijn vieren de strijd aan gaan en het spel kan zowel online als offline worden gespeeld. De nieuwere versie van dit spel heeft nieuwe voertuigen met de keus uit 42 coureurs en er zijn 48 circuits met 5 snelheidsklassen. Tijdens de Black Friday deal wil je dus een versie van deze klassieker in je winkelwagen stoppen en een goede aanbieding scoren!

Nintendo Switch Pokémon Black Friday

Ga op avontuur in de wereld van Nintendo Switch Pokémon. Er zijn verschillende Pokemon games te vinden als je bijvoorbeeld interesse hebt in het Pokémon violet spel dan start je een evolutionair avontuur in de Pokémon serie. Tijdens de Black Friday sale kan jij gemakkelijk dit spel op de kop gaan tikken. Je speelt dit spel in een open wereld en je kan er met je vrienden en familie (max 3 personen) op uit trekken om samen het avontuur aan te gaan.

Nintendo Switch Controllers Black Friday

Er zijn net zoals de spellen een hoop Nintendo Switch controllers op de markt te vinden. Wat je van je controller verwacht en in welke prijsklasse je zit maakt een hoop verschil. De Pro Controller is misschien wel de bekendste controller voor de Nintendo Switch en ook deze kun je tijdens de Black Friday sale met flinke korting gaan aanschaffen!

Wie doen er mee?

Kortom, de volgende winkels: mediamarkt, bol.com of Coolblue doen allemaal mee met de Black Friday deals. Wellicht ben je ook geïnteresseerd in een een laptop black friday deal? Dan kan je op AMAC black friday deals veel vinden. En vergeet niet om een kijkje te nemen bij laptops4all.

Meer Online shop