Daten vanuit je luie stoel

  • Date posted4 jaar geleden
  • DoorDoor

Vrijgezel zijn is natuurlijk hartstikke leuk omdat je kunt doen en laten wat je wilt en je met niemand rekening hoeft te houden. Je kunt gezellig met je vrienden naar de plaatselijke kroeg of alle wedstrijden van je favoriete sportploeg volgen wanner je maar wilt. Maar aan de andere kant is alleen ook maar alleen en heeft iedereen behoefte aan liefde en een schouder om op te kunnen steunen. En dat niet alleen, al die vragen van familieleden wanneer je nou eindelijk eens aan een relatie begint worden ook saai.

Wat betreft uitgaan en daten is er de laatste jaren wel het een en ander veranderd. De tijd dat je twijfelde om die knappe kerel of mooie dame in de bar om de hoek om zijn of haar telefoonnummer re vragen is bijna geschiedenis. Tegenwoordig kun je via verschillende dating apps hele hordes aan mannen en vrouwen bekijken en keuren met het swipen van je vinger. Je kunt eigenlijk gewoon blijven doen wat je als vrijgezel leuk vindt terwijl je veilig vanuit je eigen huis online gaat daten.

Als je 's avonds in je favoriete pyjama op je bank ligt kun je jouw nieuwe liefde zoeken tussen de vele kandidaten die voorbij komen. Je kunt tijdens het kijken naar je lievelingsserie met een zak chips op schoot selecteren op leeftijd of op woonplaats. Zo zijn precies die personen te zien zijn die aan jouw wensen voldoen. En als je dan eindelijk iemand hebt gevonden kun net zo lang chatten totdat je je op je gemak voelt en besluit elkaar te willen ontmoeten. Natuurlijk zijn er ook genoeg vrouwen en mannen te vinden die alleen maar op zoek zijn naar een avondje plezier of voor regelmatig contact zonder extra verplichtingen. Met die personen kun je het lange chatten achterwege laten en dus gelijk een afspraakje plannen.

Maar er zijn tegenwoordig niet alleen vrijgezellen te vinden op het internet. Er zijn genoeg personen die al een relatie hebben maar die graag iets extra's buiten de deur zoeken. Dit kan komen doordat ze in een sleur zijn geraakt of simpelweg omdat ze op zoek zijn naar een spannend avontuur om hun seksleven nieuw leven in te blazen. En natuurlijk zijn er meer dan genoeg getrouwde paren die een open relatie hebben. Deze mensen hebben geen enkel probleem om hun intieme momenten met anderen buiten hun relatie te delen. Zij zoeken gewoon iemand om een leuke ervaring mee te hebben. Wie weet beland je wel met allebei de partners in bed. Niet voor iedereen weggelegd maar wel een leuke anekdote op een feestje of etentje.

Ook zijn er speciale dating sites waar je terecht kunt als je een leuke hobby hebt en iemand zoekt met dezelfde interesses. Op die manier heb je tijdens je eerste afspraakje direct genoeg onderwerpen om over te praten. Dat is leuk als je daar naar op zoek bent, maar als je graag nieuwe dingen probeert is zo een website dan misschien niet het meest geschikt voor jou.

Welke reden je ook hebt om weer te gaan daten, er is voor iedereen wel iets te vinden op het internet. Zelfs als je binnenkort naar een bruiloft gaat en je geen partner hebt om mee te nemen kun je op een dating site terecht. Op die manier zorg je er in ieder geval voor dat niemand vraagt waarom je weer alleen bent gekomen.

Meer