Dé smartphone telefonie Black Friday 2020 deals

  • Date posted 4 jaar geleden
  • Door Door

Het is natuurlijk geen geheim: Black Friday is hier! Ook al heeft corona een diepe indruk op ons allen achtergelaten, toch vliegen de aanbiedingen je weer om de oren. Of het nou is om te compenseren of omdat we ons gewoon niet laten kennen, je kan ook dit jaar weer veel voordeel behalen door slim te shoppen.

Ook de smartphone wereld blijft hier niet achter. Wij van LuminaBlog willen je deze kansen natuurlijk niet onthouden. Dus loopt je abo binnenkort af of ben je op zoek naar iets nieuws, lees dan vooral verder!

Black Friday deals voor smartphones

Black Friday is natuurlijk de beste tijd van het jaar om dat prachtige nieuwe toestel aan te schaffen. Denk aan de nieuwe iPhone 12, de Samsung Galaxy S20 of, voor de echte gadgetfreak: de Google Pixel 4a.

Welke telefoon je ook zoekt, er zijn genoeg plekken waar je naar hartenlust kan rondkijken voor dat ene toestel wat aan al je wensen voldoet. Denk aan Amac, Mobiel.nl en natuurlijk de providers zelf.

Let wel goed op wat die wensen zijn en of het toestel die ook werkelijk biedt. Houd bijvoorbeeld rekening met verschillen in opslagruimte, camerakwaliteit en of je meteen voor de 5G-optie wil gaan.

Een goede manier om toestellen te vergelijken is Tweakers’ vergelijkingsoptie. Zet bij je favoriete toestellen een vinkje op de productpagina of zet dit vinkje aan bij de zoekresultaten.

Klik vervolgens op "Vergelijk" en je krijgt wordt doorgeleid naar een overzichtspagina. Klaar om je keuze te maken!

Black Friday deals voor abonnementen

Misschien verwacht je het niet maar Black Friday is niet alleen bedoeld voor apparaten. Je kunt ook een goeie deal pakken voor nieuwe abonnementen. Ben je dus toe aan een nieuw abonnement of op zoek naar een betaalbaar extra abonnement, kijk dan zeker bij de grote merken (T-Mobile, KPN, Vodafone etc.) en telecomaanbieders.

Voor veel Black Friday stunters geldt dat het handig is om je met een emailadres te registreren. Zo word je tijdig op de hoogte gehouden van de aanbiedingen en ben je er vaak als een van de eerste bij. Plus; superhandig om vergelijkingen te maken.

Black Friday deals voor hoesjes en accessoires

Ben je eigenlijk wel tevreden over je toestel en/of abonnement, dan kan je ook voor accessoires gaan. Denk aan een nieuw hoesje of een nieuwe headset. Let er bij het kopen van het hoesje goed op van welk materiaal het gemaakt is, en welke extra mogelijkheden je wil. Wil je je pasjes er ook in kwijt kunnen of ga je puur voor de bescherming?

Houd bij de iPhone 12 rekening met het feit dat je geen normale koptelefoon ingang meer hebt! Je zult hier een alternatief van Apple voor moeten vinden. Ook leuk om te scoren dus; de Airpods.

Iets minder feestelijk maar wel broodnodig; een extra lader of een nieuwe batterij. Ook hier geldt weer dat je goed op moet letten dat je het juiste type koopt. Niet zomaar ieder model past bij elke telefoon.

Voor batterijen is het verstandig op te zoeken welke batterij je telefoon gebruikt en daar niet vanaf te wijken. Doe je dit wel, kan dit schade zoals oververhitting aan je toestel veroorzaken. Ook kan dit, in geval van schade, gevolgen hebben voor je garantie op het toestel.

Voor de laders is het belangrijk om de juiste aansluiting op het toestel te vinden. Kijk goed of je USB-B of USB-C hebt. Ook handig; als je toestel het ondersteunt kan je met de lader snelladen toepassen. Hiermee kan je toestel soms wel binnen anderhalf uur weer volledig opgeladen zijn.

Om je goed op weg te helpen, volgen hieronder onze beste suggesties op telecomgebied:

Wij van LuminaBlog wensen je in ieder geval veel shopplezier deze Black Friday 2020!

Caveat: we willen de pret niet drukken maar een aantal hier genoemde suggesties vallen onder toestelkrediet. Dit is in feite kopen op afbetaling. Hier zitten wettelijke verplichtingen aan waar je niet zomaar onderuit kan. Lees dus goed de voorwaarden en zorg dat je begrijpt wat je aangaat. Kom je er niet uit, vraag dan via de klantenservice naar de kredietvoorwaarden en standaardinformatie over consumptief krediet.

Meer Telecom