douglas black friday: alles wat je moet weten

  • Date posted18 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Ben jij opzoek naar het ideale parfum? Je vindt meer dan 100 dames- en herenparfums bij Douglas. Bovendien, biedt Douglas eind november heel wat Black Friday deals op hun volledig assortiment.

Jij zoekt een lekker parfum om nog meer zelfvertrouwen uit te stralen. Of je bent op zoek naar een goed ruikend geurtje voor je partner. Bij Douglas ben je aan het juiste adres. Op deze webshop vind je de beste parfum merken en de populairste eau de parfums. Douglas biedt ook andere make up en verzorgingsproducten aan. Bovendien kun je op Black Friday, vrijdag 25 november, genieten van mooie kortingen tot wel -30%. Ontdek al onze tips en tricks om de beste parfum deals te scoren bij Douglas hier!

Douglas

Net zoals het Perfumetrade is Douglas een bedrijf dat een assortiment aan verschillende make up- en verzorgingsproducten aanbiedt. Douglas gaat echter nog een stapje verder. Je vindt er ook kaarsen, handtassen en andere lifestyle producten. In hun online webwinkel worden alle grote en kleine parfum merken aangeboden. Er is zeker genoeg keuze en voor elk wat wils. Naast eau de parfums biedt de webwinkel ook parfumsets aan, die ideaal zijn als cadeau. Douglas staat bekend om kwaliteit en biedt dan ook de beste merken aan. Denk aan Dior, Chanel, BOSS, Yves Saint Laurent en nog veel meer.

De Douglas winkels bevinden zich over heel Nederland. Dat is handig om parfums te testen en uit te proberen. Weet je toch al wat je wilt? Dan kan je ook op hun uitgebreide webshop terecht. Online winkelen, zeker tijdens de drukke najaar periode is sneller en gemakkelijk. Douglas kent het heel jaar door mooie aanbiedingen, ook tijdens Black Friday. Het zou wel eens goed kunnen dat ook dit jaar tijdens Black Friday de deals bij Douglas nog aantrekkelijker zijn dan de rest van het jaar.

Black Friday bij Douglas

Op vrijdag 25 november 2022 neemt Douglas zoals veel Nederlandse merken (Rituals, Perfumetrade, Ici Paris XL) deel aan de Black Friday super sale. 24 uur lang biedt het bedrijf grote kortingen aan. Douglas Black Friday start al vanaf woensdag 16 november. De parfum Black Friday promoties eindigen op maandag 28 november. Deze dag is ook wel bekend als Cyber Monday.

“Over hoeveel korting gaat het dan?”, vraag je je misschien af. De Douglas sales geven je -25% korting op alle artikelen in de webshop en in de winkel. Geuren krijgen tot -30% korting. Doorgaans werkt Douglas met een code. Let zeker op bij het uitchecken dat je deze niet vergeet in te vullen. Anders loop je als nog je korting mis. Het is bijna zover, wacht dus nog even met je favoriete parfum te kopen.

Voordelen van Douglas op Black Friday

De voordelen van shoppen bij Douglas zijn dat je altijd recht hebt op gratis levering binnen de 24 uur. Bestel je voor 22 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Bestel je later op de avond dan is het de dag erna. Ook kun je je favoriete geur na bestelling gratis ophalen in de winkel. Je kan ongeopende producten terugsturen. Ongeopend betekent niet alleen dat het parfumflesje niet geopend mag zijn maar ook dat het doosje waar het flesje in zit nog dicht is. Meer nog, Douglas biedt gratis cadeauverpakkingen aan. Extra leuk is dat je bij elke bestelling 2 gratis samples kunt kiezen. Zo ontdek je meteen nieuwe parfums.

Heb jij nog last minute Sinterklaascadeaus nodig? Of wil je je geliefde extra verwennen met een parfums voor kerst of gewoon zomaar? Is het hoog tijd om je zelf nog eens te verwennen? Douglas is de ideale plaats voor jou. Profiteer vanaf midden november van de beste Black Friday kortingen op parfums.

Is er geen Douglas winkel bij je in de buurt en wil je toch echt wel even je nieuwe parfum testen? Ga langs bij Ici Paris XL of een Rituals winkel. Ici Paris XL heeft een gelijkaardig assortiment aan Douglas. Rituals biedt dan weer haar volledig eigen aanbod aan. Ben je toch nog niet overtuigd van welke geur je wil? Je kan ook kiezen voor een Perfumado abonnement. Via dit abonnement krijg je elke maand een nieuwe parfum sample toegestuurd. Je ontdekt nieuwe geuren en kan heerlijk afwisselen.

Meer Online shop