rituals black friday deals die je niet mag missen

  • Date posted19 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

De geuren en producten van het Nederlandse Rituals zijn immens populair in de herfst en winter. Tik je favoriete Rituals geur op de kop tijdens Black Friday en ontvang een mooie korting.

Is het tijd om jezelf eens goed te verwennen? Zoek je nog een parfums voor je liefste? Of ben je op zoek naar heerlijk ruikende geurkaarsen? Rituals heeft het allemaal. Meer nog, het Nederlandse Rituals biedt de lekkerste geuren aan in verschillende producten. Denk aan parfums, geurstokjes en kaarsen. Tijdens Rituals Black Friday deals of moeten we zeggen Green Friday, vind je de beste deals op alle lekker ruikende producten.

Rituals

Tegenwoordig kent elke Nederlander Rituals en zijn we met z’n allen erg trots op dit cosmeticabedrijf dat opgericht werd door landgenoten. Ondertussen heeft het wereldberoemde merk meer dan 900 winkels verspreid over 33 landen. Je vindt het bedrijf overal. Het merk biedt luxueuze hygiëneproducten, parfums, thees en kleding aan in hun winkels en hun online winkel. De laatste nieuwe toevoeging aan hun uitgebreide assortiment zijn wasproducten. Voortaan ruiken jouw kleren even lekker als jezelf.

Bewust leven

Rituals staat bekend om haar focus op mindfulness en welzijn. De identiteit van het merk draait om lief zijn voor jezelf, je lichaam en de wereld. Zo houdt Rituals ook de natuur en het klimaat steeds in haar achterhoofd. Een groot deel van hun producten is hervulbaar. Dat betekent dat eens het product leeg is je de huidige verpakking opnieuw kan vullen. Dat is goed voor het klimaat en je portefeuille. Rituals is B Corp-gecertificeerd. Kiezen voor Rituals is dus zeker een bewuste en goede keuze.

De beste Black Friday deals bij Rituals

Rituals doet net zoals de afgelopen jaren mee aan de grote salesperiode Black Friday. Black Friday is een periode van 24 uur waarop heel wat winkels grote sales aanbieden op al hun of een deel van hun producten. Het is een feestdag die overwaaien uit de Verenigde Staten van Amerika maar intussen is ‘ie helemaal ingeburgerd in Nederland.

Het Nederlandse merk dat erg bezig is met het klimaat en de natuur doopte de vierde vrijdag van november echter Green Friday. Op deze Green Friday zet Rituals hun duurzame producten extra in de kijker. Er zijn aantrekkelijke aanbiedingen op de duurzame hervulbare producten en de vullingen. Zo bespaar je niet enkel op verpakkingen maar ook op de producten!

De Black Friday aanbiedingen van Rituals gaan verder dan enkel de vullingen. Het volledige assortiment zal in promotie staan op vrijdag 25 november. Het gaat over kortingen tot wel 50%. Dat wil je zeker niet missen!

Onze Rituals favorieten

Iedereen heeft zijn of haar favoriete geurlijn bij Rituals. Of dat nu Ritual of Hammam, Ritual of Mehr, Ritual of Sakura of nog een andere is, elke lijn komt in verschillende producten. Een van de eerste producten waren de douchegels. Deze zijn nog steeds een van onze en de wereldwijde favoriet.

Geurkaarsen

Een ideaal geschenk zijn de geurkaarsen en geurstokjes van Rituals. Zeker in de herfst en winter wanneer we het lekker gezellig maken, doen deze het goed. Tijdens Black Friday zullen ook deze in promotie staan. Ideaal dus als je nog een kerstcadeau zoekt voor je schoonouders, tante of beste vriendin.

Adventskalender

Een andere topper die het goed doet in de najaars periode is de adventkalender. Dit is het ideale Sinterklaasgeschenk. Dankzij deze kalender kan je gedurende de adventsperiode allerhande Rituals producten uitproberen. Zo hoef je niet te kiezen voor een geur of een product. In de adventkalender zitten samples van verschillende producten in verschillende geuren.

Parfums

Tenslotte zijn er de Rituals parfum deals tijdens Black Friday. Rituals verkoopt enkel haar eigen parfums. Ben je op zoek naar bekende parfums van andere merken zoals Dior, Chanel of BOSS dan zit je goed bij Parfumetrade, Perfumado of tijdens de Black Friday deals van Douglas.

Rituals biedt heren- en dames parfums aan. Deze komen zowel in een grote als een mini versies. Verder zijn er ook parfumsets met bijhorende douchegels of bodylotions. Een ideaal cadeau om nog snel te kopen tijdens de Black Friday sale. Heel leuk is dat er ook bijpassende autoparfums bestaan, zo ruikt het overal lekker.

Scoor op 25 november 2022 de beste Rituals deals en ga lekker ruikend de gezellige winter in!

Meer Online shop