black friday ipad deals die je niet mag missen!

  • Date posted20 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

In de maand November vindt in Nederland nu ook de Apple Black Friday sale plaats en die mag je dus niet missen! De leukste aanbiedingen en kortingen kan je nu vinden en jouw favoriete producten kan je online shoppen! De Black Friday iPad deals zijn zeer interessant om eens goed te gaan bekijken. Tijdens de sale kan je met hoge kortingen jouw favoriete iPad aan gaan schaffen. Wie wil dit nou niet? Voor meer Black Friday sale informatie neem vooral even een kijkje op de LuminaBlog.

Apple iPad Black Friday Deals 2022

Tijdens deze sale kan je de beste kortingen scoren en ben je op zoek naar een nieuwe Apple iPad of ben jij je Windows of Dell helemaal zat? Dan zijn de Black Friday iPad aanbiedingen de moeite waard om eens nader te gaan onderzoeken. Uiteraard, kan jij er nu zelf voor zorgen dat je geld over gaat houden tijdens de aanschaf van een nieuwe Apple iPad. Er is voor ieder wat wils. Wil je bijvoorbeeld meer weten over creative design dan is een iPad hier een perfect product voor.

Welke winkels doen mee?

De volgende onderstaande winkels doen mee aan de Black Friday sale.

Bol.com

Mediamarkt

Coolblue

Amazon

Lees gauw verder om te zien of jij voor iPad Pro, iPad Air of de iPad Air 2 gaat!

Apple iPad Pro Black Friday

We beginnen met de Apple iPad Pro, deze heeft een groot scherm en een fantastische geluidskwaliteit. Je kan de Apple iPad Pro als een laptop gebruik indien je ook gebruik gaat maken van de Apple Pencil en Smart Keyboard. Ben je dus op zoek naar een krachtige iPad die je ook kan gebruiken als laptop, dan zal je deze, met een mooie aanbieding, tijdens de Black Friday sale voor een goede prijs mee naar huis kunnen nemen. Ook kan je een makkelijk met 4g verbinding werken en is dit een iPad die vaak gekozen wordt door creative designers.

Apple iPad Air Black Friday

De Apple iPad Air heeft ook een groot scherm maar is ook wat compacter dan de normale Apple iPad. Dit komt doordat het scherm beter in de behuizing past aangezien er geen thuisknop meer is. Daarnaast staat de Apple iPad Air bekend om het feit dat het een dunne, lichte maar toch zeer krachtige iPad is. Deze compacte versie is dus zeer geschikt voor mensen die veel reizen of veel met de trein gaan.

Apple iPad Air 2 Black Friday

De Apple iPad Air 2 lijkt veel op de Apple iPad Air, maar is de verbeterde opvolger. Wat betekent dit nu precies? Dit model iPad is weer nét wat dunner, lichter en sneller. Het scherm is scherp met fantastische kleuren en heeft nu minder spiegeling, wat het werken op het scherm een stuk makkelijker maakt. De Apple iPad Air 2 is ook de eerste Apple iPad met Touch ID en heeft dus een vingerafdrukscanner. Ook heeft deze versie twee camera’s.

Waar vind je de Black Friday iPad Deals?

Dus, je kan de verschillende Apple iPad deals scoren bij o.a. Bol.com, Mediamarkt, Coolblue, Amazon. Ben je ook op zoek naar een nieuwe telefoon? Neem dan ook een kijkje op refurbished.nl, GSM.sale of Alpha shop. Geïnteresseerd in andere Apple producten? Bekijk de AirPods Black Friday of Black Friday Apple Watch aanbiedingen!

Meer Online shop