black friday apple watch deals en aanbiedingen

 • Date posted 21 maanden geleden
 • Door Door Mo

Ook in Nederland heeft de Black Friday gekte toegeslagen. Dus, winkel online om je slag te slaan! De aanbiedingen vliegen om je oren en iedereen heeft zin om zijn slag te gaan. De Black Friday Apple Watch deals zijn dan ook eentje om goed in de gaten te houden. Deze sale kan ervoor zorgen dat jij met een fikse korting en een splinternieuwe Black Friday Apple Watch naar huis gaat. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan op de LuminaBlog voor alle andere overige Black Friday aanbiedingen.

Apple Watch Black Friday 2022

Op welke Apple Watch zou je oog vallen tijdens deze sale? De Apple watch is een digitaal horloge met tal van functies die jouw leven een stuk gemakkelijker gaan maken. Op je Apple watch krijg je direct al je berichten en updates te zien. Ook heeft de Apple watch een gezondheidsfunctie zodat jij inzicht hebt in jouw persoonlijke statistieken. Tijdens de Black Friday sale zijn er mooie aanbiedingen, die jou een mega korting bezorgen. Is een Apple watch echt de moeite waard?

Welke Bedrijven doen mee?

Even op een rijtje de volgende bedrijven die sowieso meedoen aan de Apple Black Friday sale:

Bol.com

Mediamarkt

Coolblue

Amazon

Er zijn een aantal verschillende Apple Watches te koop tijdens de Black Friday sale in Nederland. Dus laten we beginnen en kijken welke deals jij gaat scoren!

Een 10 handige tips en tricks op een rijtje!

Om te bepalen of een Apple Watch iets voor jou is volgen hier 10 tips en tricks!

 • Contactloos betalen. Druk twee keer op de zijknop en voila, je hebt betaald! Sneller dan dit kan niet!
 • Boodschappenlijstje afvinken. Via de Herinneringen App vink je eenvoudig je lijstje af door je pols te draaien. Zo vergeet je nooit meer iets in de winkel!
 • Gehoorbescherming. Je Apple Watch meet het geluid en geeft een signaal af als je te lang dichtbij de box in je favoriete club hebt gestaan.
 • Gezondheidsgoeroe. Je Apple Watch houdt als je fitheid statistieken gemakkelijk bij. Zo heb je een goed inzicht in je eigen gezondheid!
 • Stress? Haal Adem! De Apple Watch heeft een ademhalingsfunctie. Volg de animatie en de tikjes begeleiden je bij de oefening! Zo ben je in no time weer relaxed!
 • Screenshot time! Je kan via de zijknop en de Digital Crown een screenshot maken zo heb je, je telefoon dus niet meer nodig.
 • Personaliseer de Wijzerplaat. Je kan zelf bepalen hoe je wijzerplaat eruit ziet!
 • Dempen. Soms heb je even je volledige aandacht nodig en je kan je, je Apple Watch dan ook gemakkelijk dempen.
 • Selfie maken? Je kan met je Apple Watch op afstand makkelijk een foto maken zonder dat je, je telefoon in de hand hebt!
 • Navigeren. Je kan via de Apple Watch zelfs navigeren. De Apple Watch laat via trillingen en de Taptic engine weten of je naar links of naar rechts moet!

Enthousiast geworden? Lees snel verder want in dit artikel bespreken we de Apple Watch 5, Apple Watch 6 en de Apple Watch 7.

Apple Watch 5 Black Friday 2022

We beginnen met een klassieker. De Apple Watch 5 zal je eerder als refurbished dan geheel nieuw in de winkel terugvinden, maar dit betekent wel dat je deze smart watch in de sale voor een goede prijs op de kop kan tikken.Dit horloge heeft 32GB aan geheugen en het opslaan van foto’s of muziek is dus geen enkel probleem. De batterij gaat 18 uur mee en het always-on scherm is handig voor in het dagelijks gebruik.

Apple Watch 6 Black Friday 2022

De Apple Watch 6 is de opvolger van de 5 en er zijn een aantal verschillen. Tijdens de Apple Watch Black Friday sale 2022 ga je erachter komen dat je dit smart horloge nu ook in het blauw en rood kan kopen. Tevens is het horloge nét een stukje dunner dan de Apple Watch 5. Daarnaast is het always-on display een stuk helderder. Als je een sportieve gebruiker bent en train je bijvoorbeeld op hoogtes? Dan kom je met de always-on hoogtemeter en zuurstofsaturatie sensor tot hele nieuwe inzichten in jouw eigen persoonlijke statistieken.

Apple Watch 7 Black Friday 2022

Tijdens de Apple Black Friday sale in Nederland is de Apple Watch 7 onderscheidend van de andere Apple Watches met zijn scherm. Het scherm is namelijk 20% groter en geeft 70% meer helderheid in de stand-by modus. Daarnaast is de Apple Watch 7 in 45 minuten opgeladen en kan je de bandjes en watchfaces gemakkelijk personaliseren met je eigen stijl. Ook zit er een goede GPS tracker in en geeft dit je inzicht in jouw persoonlijke statistieken.

Waar vind je andere Black Friday Aanbiedingen?

Ben je naast een Apple Watch ook geïnteresseerd in andere aanbiedingen? Kijk dan vooral even bij AMAC.nl, GSMsale of Mobiel.nl. Wil je nog andere Apple deals scoren? Bekijk de AirPods Black Friday of de Black Friday Ipad deals van dit jaar!

Meer Online shop