airpods black friday deals & Apple verkooppunten

  • Date posted20 maanden geleden
  • DoorDoor Mo

Nadat Black Friday in Amerika een van de grootste verkoopdagen van het jaar bleek te zijn kon Nederland natuurlijk niet achterblijven met deze sale. Tijdens deze verkoopdag in november 2022 zijn de deals voor Apple Airpods, bij de verschillende Apple verkooppunten, echt meer dan de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Wie houdt er niet van online shoppen? In dit artikel vertellen we je meer over de Airpods Black Friday Deals. Immers, wie houdt er niet van een goede prijs-kwaliteit verhouding? Via de LuminaBlog kan je gemakkelijk meer informatie over deze sale vinden!

AirPods Black Friday deals die je niet mag missen!

Je slag slaan met een mooie aanbieding voor de AirPods die al zo lang op je verlanglijstje staan? Wat zijn AirPods? AirPods zijn draadloze oordopjes om muziek of audio mee te luisteren. Er zit ook een microfoontje in dus je kan je er telefoongesprekken, teamvergaderingen of opdrachten aan Siri mee geven.

Welke Bedrijven hebben Black Friday aanbiedingen?

Je koopt de Apple AirPods in de Apple Black Friday sale bij de volgende bedrijven:

Bol.com

Mediamarkt

Coolblue

Amazon

Deze Black Friday sale kan je echt niet laten lopen, de deals die je nu in de winkels, en bij de verkooppunten vindt, zijn een stuk vriendelijker voor je portemonnee en met een flinke korting loop jij helemaal happy de winkel uit. Maar welke Apple AirPods moet je nu kiezen? Dat gaan we je in dit artikel haarfijn uitleggen!

Welke Airpods deals kun je verwachten?

Je kan deals verwachten met de Apple Airpods Pro, Apple AirPods 2 en Apple AirPods 3. Onderstaand een kort overzicht van de verschillen tussen deze modellen die je kan gaan vinden in de Black Friday sale.

Apple AirPods Pro

We beginnen natuurlijk met de Airpods Pro! De Black Friday sale kan er voor gaan zorgen dat jij eindelijk je eigen pods kan bemachtigen. Laten we eens kijken wat de Airpod Pro nu onderscheidt van de andere Airpods. De Airpods Pro hebben een fantastisch kwaliteitsgeluid en wat deze pods zo uniek maakt is de verbeterde, actieve ruisonderdrukking. Je kan tijdens de Black Friday sale direct in de winkel dus het verschil zien als je naar de aanbiedingen aan het kijken bent.

Apple AirPods 2

Mocht je naar een wat klassieker model op zoek zijn voor een mooie aanbieding tijdens de Black Friday sale? Dan is de Airpods 2 misschien wel exact waar je naar op zoek bent. Goed om te weten is dat deze Airpods een zogeheten H chip hebben en dat zorgt voor een stabielere en veel snellere verbinding met je telefoon. Deze Apple Airpods hebben een batterijduur van 3 uur en hebben een oplaad case met een lampje er in. Dat is ook direct wat deze Apple Airpods onderscheidt van de anderen, je kan deze draadloos opladen in het doosje!

Apple Airpods 3

De Apple Airpods 3 hebben een vernieuwd design en hebben ook een draadloze opberg case. Een unieke feature van deze specifieke Apple Airpods is dat deze waterbestendig zijn. Dan is de Apple Airpod 3 je perfecte match voor tijdens de Black Friday sale. Je kan deze met een goede korting op de kop tikken in november 2022 in Nederland.

Conclusie

Kortom, als je voor een klassieker model gaat dan kies je voor de Apple AirPods Pro. Ben je op zoek naar een nieuwer model dan is de Apple Airpods 2 een goede keus. Wil je graag sporten met je Airpods, dan is de waterbestendige Apple Airpods 3 de beste keus!

Waar vind je de Black Friday Apple Airpods Deals?

De verschillende Apple AirPod deals zijn tijdens het online winkelen o.a. te vinden Bol.com, Mediamarkt, Coolblue, Amazon. Let goed op, want als je interesse hebt in een nieuwe Iphone dan geven bedrijven zoals AMAC.nl, GSMsale of Mobiel.nl bij aanschaf van een Iphone tijdens de Black Friday sale vaak gratis AirPods mee. Wil je nog andere deals scoren van Apple? Bekijk de Black Friday Apple Watch of Black Friday Ipad deals van dit jaar!

Meer Online shop