28 bedrijven

Verzekeringen

...
  Bedrijven

  Verzekeringen

  Reisverzekering

  Ook al sta je nog zo te popelen voor dat je op reis vertrekt, het is altijd verstandig om een reisverzekering te nemen voordat je vertrek. Er kan namelijk veel gebeuren op reis. Zo kun je je vlucht missen door file onderweg, een staking op de luchthaven of slecht weer. In sommige gevallen zul je dus een nieuw vliegtuigticket moeten kopen.

  Andere zaken zoals je bagage verliezen of een ongeluk op reis en een verblijf in een ziekenhuis kunnen ook steeds voorvallen. Vaak zijn hierbij de financiële kosten zeer hoog.

  Om je hiervoor te verzekeren is het steeds verstandig om een reisverzekering te nemen. Onze bedrijfsprofielen geven je klare en duidelijke informatie weer over hoe je jezelf het beste verzekerd en beschermt voordat je op reis gaat.

  Autoverzekering

  In Nederland is het verplicht om voor je de baan opgaat met je auto een verzekering af te sluiten. Deze verzekering wordt ook wel eens de WA of de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering genoemd. Je hebt hierin drie verschillende keuzes. De standaard of basis WA-verzekering, de WA+ verzekering of de All Risk verzekering. Alleen de eerste van deze drie is verplicht. De twee andere kun je als extra nemen.

  Om er voor te zorgen dat je weet welke verzekering er het beste bij je past, hebben we enkele bedrijfsprofielen voor je opgesteld waar je objectieve informatie kunt terugvinden zodat je exact weet welke verzekering je nodig hebt.

  Zorgverzekering

  Net zoals de autoverzekering is het in Nederland ook verplicht om een zorgverzekering te nemen. Iedereen kan namelijk wel eens ernstig ziek worden of een ongeluk meemaken waardoor je in het ziekenhuis terecht komt. Vaak zijn medische kosten vrij duur. De infrastructuur van een ziekenhuis moet betaald worden, dokters en verpleegsters moeten hun loon krijgen en medicatie moet gefinancierd worden. Daarom is het verplicht voor iedereen om een zorgverzekering te nemen.

  De bedrijfsprofielen die je op deze pagina kunt terugvinden zorgen ervoor dat je exact weet naar wat je moet kijken tijdens het kiezen van een zorgverzekering. Zo leggen geven we je steeds meer waar een bedrijfsprofiel voor staat en wat deze inhoud.