LuminaBlog
VerzekeringenEnergieTelecomVakantieDatingOnline shopAutodienstenFinancieelLenenDieet & GezondEten & DrinkenDienstenAlgemeenApps

Ervaringen Wolkyshop


Ben je op zoek naar een nieuw paar schoenen? Vind je dat normale schoenen niet comfortabel genoeg zijn? Wil je je voeten zo goed mogelijk behandelen? Dan kan je zeker terecht bij Wolkyshop, een online schoenenwinkel met extra aandacht voor de anatomie van de voeten. Bekijk op LuminaBlog meer soortgelijke profielen.

Wat is Wolkyshop
Wolkyshop is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar zich specialiseert in het maken van schoenen. Het bedrijf werd opgericht door twee broers met als hoofdfocus passende schoenen. Hun eerste schoen die ze uitbrachten was geen groot succes. Ze luisterde naar de klachten die klanten hadden over de schoenen. Met alle extra informatie die ze gekregen hadden maakte ze hun eerste bestseller, een sandaal met memory foam dat zich naar de voeten van de klant zou zetten. Zo zijn ze steeds verder blijven ontwerpen totdat ze verschillende soorten schoenen in hun assortiment hadden. Bij elk nieuw ontwerp was comfort een van de hoofdgedachten

Diensten van Wolkyshop
Je kan op de website van Wolkyshop een groot assortiment aan verschillende soorten schoenen vinden voor dames reikt hun assortiment van veterschoenen tot enkellaarsjes tot slippers en klompen. Deze kan je eenvoudig sorteren per soort en makkelijk online bestellen. Het bedrijf biedt ook herenschoenen aan, ook hier hebben ze een zeer uitgebreid assortiment dat gaat van sneakers tot geklede schoenen tot comfort schoenen en zelfs klompen! Ook deze kan je eenvoudig sorteren per soort en enkel kijken naar de schoenen die je nodig hebt. Of je kan ze allemaal door elkaar bekijken op de algemene “herenschoenen” pagina.

Extra diensten
Op de beginpagina van de dames of heren schoenen krijg je uitleg over de verschillendelijnen die het bedrijf zelf uitbracht. Zo lijsten ze een aantal productfoto’s samen met de uitleg waarom het type schoen uniek is. De meeste schoenen hebben een uitneembarezool, dus je kan je eigeninlegzolenin de schoen plaatsen zonder enig comfort te verliezen.

Je kan op de webshop van Wolkyshop ook terecht voor onderhoudsproducten voor je schoenen. Indien je een schoen intensief gebruikt ga je er ook zorg voor moeten dragen. Wanneer je dit niet doet kan het zijn dat je vroeger dan je denkt opnieuw je schoenen moet vervangen. Het bedrijf biedt daarom extra voetbedden aan zodat je deze om de zoveel tijd kan vervangen, maar ook producten om het uiterlijk van je schoenen in perfecte staat te behouden.

Klantendienst van Wolkyshop
Indien je niet graag online shopt kun je ook een van de vele vestigingen in nederlandbezoeken. Op de website vind je een lijst met alle locaties van Wolkyshopwinkels. Wanneer je schoenen onlinebesteld, worden deze gratisverzonden. In nederland kan je ze ook gratisretourneren.

Je kan de klantendienst van Wolkyshop op verschillendemanieren contacteren. Ze zijn van maandag tot vrijdag tussen 10.00u en 17.00u bereikbaar via telefoon, mail, Whatsapp, Facebook, Instagram of pinterest. Je kan ook altijd gebruik maken van het contactformulier om je vragen te stellen, op deze manier krijg je een antwoord via mail. Op elk van de andere kanalen krijg je een persoonlijk berichtje terug met een antwoord op je vraag.


Wolkyshop presents: The Wolky sandal 03925 Lisse!