LuminaBlog
VerzekeringenEnergieTelecomVakantieDatingOnline shopAutodienstenFinancieelLenenDieet & GezondEten & DrinkenDienstenAlgemeenApps

Ervaringen Sexy-StoreBen je op zoek naar een nieuwe sexy outfit? Wil je nieuwe sexy lingerie kopen voor onder de kleren die je op de volgende date draagt? Een volledig nieuwe outfit met accessoires kopen? Dan kan je zeker terecht bij Sexy-store, een online webshop waar je terecht kan voor sexy merkkleding voor vrouwen en mannen. Met hun grote assortiment aan artikelen is er voor ieder wat wils! Bekijk op LuminaBlog meer soortgelijke profielen!

Wat is Sexy-Store
Sexy store is een online webwinkel met een groot aanbod aan verschillende, het hoofddoel van de website is het verkopen van sexy kleding en lingerie voor vrouwen. Het bedrijf heeft een motto: “Wij hebben voor iedereen en elke gelegenheid een passend sexy kledingstuk”. Je kan er dus terecht voor verschillende gelegenheden.

Diensten van Sexy-Store
Op de website van Sexy Store kan je terecht voor veel verschillende soorten kleding en accessoires. Het hoofddoel van het bedrijf is de verkoop van vrouwen kleding, lingerie en accessoires. Bij de kleding categorie hebben ze een breed assortiment aan verschillende soorten kleding zoals: Bodysuits, blazers, blouses, rokken, jurken, kleedjes, jassen, jeans, tops en nog veel meer. Je kan je volledige outfit dus verkrijgen op de website!

Extra diensten van Sexy-Store
Naast dameskleding vind je ook dameslingerie terug op de website van Sexy Store. Hier heeft het bedrijf ook weer een ruim assortiment aan verschillende soortenlingerie. Van 3-delige sets tot aparte Bh’s of ondergoed. Indien je in een volledige outfit van de winkel zou willen rondlopen kan je dit ook doen. Ze bieden namelijk ook schoenen en verschillende accessoires aan via de website.

Extra diensten van Sexy-Store
Het bedrijf heeft ook een kleiner assortiment aan herenmode. Van t-shirts tot jassen, jeans broeken en hemden. Voor heren bieden ze echter niks anders aan, je vindt er dus geen ondergoed of schoenen terug voor mannen. Je kan er dus bijna een volledige outfit op vinden voor mannen, enkel voor je schoenen en accessoires zal je bij een ander bedrijf moeteng aan!

Exlusiviteit

is een must voor het bedrijf, daarom zal je de kleren die ze aanbieden nietterugvinden in een winkel in Nederland of een Nederlandsewebshop. Als je via de website kleren voor een gelegenheid besteld, mag je er bijna zeker van zijn dat niemand met dezelfde outfit rondloopt! Je zult dus gegarandeerd een unieke ervaring beleven!

Klantendienst van Sexy-Store
Het bedrijf heeft verschillende pagina’s ter beschikking met extra informatie over vragen die je eventueel zou hebben. Zo voorzien ze zelfs maattabellen zodat je zou weten welke maat het beste zou passen voordat je de kleding besteld.

Je kan de klantendienst van de Sexy Store ook altijd persoonlijk bereiken. Dit is mogelijk op verschillende manieren. Je kan het bedrijf bereiken door een berichtje via whatsapp te sturen, een berichtje via de socialemedia pagina’s te sturen. Als je hier de mogelijkheid niet voor hebt kan je ook altijd een mailtje sturen naar de klantendienst van het bedrijf, of je kan ervoor kiezen om de live chat optie te gebruiken op hun website! Via mail krijg je een antwoord binnen 7 dagen en via de andere manieren proberen ze meteen of op dezelfde dag nog te reageren!


How to Set Up An Online Shop With Wordpress + Woocommerce