Black Friday: klaar om je eigen battle station op te zetten?

  • Date posted4 jaar geleden
  • DoorDoor

De maand november is onder gamers en tech-liefhebbers natuurlijk berucht en bekend om Black Friday. De uit Amerika overgewaaide rage is ook in Nederland inmiddels een begrip.

Laat 28 november nu net de uitgelezen kans zijn om jouw game ervaring te upgraden. Ook voor de peripherals van je game room! We nemen hieronder een paar tips met je door. Onwards into battle!

LED-verlichting

Een beetje game room kan natuurlijk niet zonder die LED-verlichting! Het lijkt zo’n simpel iets maar zelfs één mooi weggewerkt LED-stripje kan al een heel verschil maken.

Zeker op Black Friday kan je hier een enorme stap voorwaarts maken. Hoe tof is het om je verlichting te laten matchen met de LED’s in je hardware? Let op; al die mooie kleuren krijg je natuurlijk alleen met een LED-strip gebaseerd op RGB kleuren.

Bij de volgende winkels heb je de meeste kans van slagen:

Gaming chair

Een ware keyboard warrior heeft natuurlijk een troon om zijn strategische moves vanuit te maken. Los van zitcomfort houden deze stoelen je ook in een goede houding zodat je niet na één ronde al de strijd moet staken.

Gaming chairs zijn doorgaans geen kleine uitgave dus is Black Friday de ultieme mogelijkheid om de ultieme zetel te bemachtigen. We raden wel aan om hier van tevoren praktisch onderzoek naar te doen.

Dus test er een paar bij winkels in de buurt. Let hierbij goed op de rugleuning, instelbaarheid van de (arm-) leuning en afwerking van materialen. Een aardig begin maak je met de volgende sites:

Gaming headset

Het is geen verrassing dat de meeste games tegenwoordig op multiplayer gebaseerd zijn. Voor een denderende overwinning op het slagveld is het noodzakelijk dat iedereen niet alleen ziet maar ook hoort wat de ander doet.

Investeer daarom in goede headgear voor optimale communicatie over de beste strategie. Hier zijn een aantal shops met de beste kans om te slagen:

Gaming desk

Om je geniale masterplan te bedenken ga je natuurlijk niet aan een wiebelende plastic tuintafel zitten. En bij binnenkomst die kluwen kabels zien hangen, dat wil niemand. Daarom is Black Friday een goede timing om eens te kijken naar een goede, stabiele gaming desk. De meeste gaming desks zijn ook voorzien van kabelgoten onder het tafelblad om alles netjes weg te werken. Neem in overweging dat een desk niet per sé bestaat uit een compleet pakket. Je kunt ook een combi van tafelblad met onderstaande kasten of zelfgekozen tafelpoten samenstellen. Check hier de beste deals:

Monitor upgrade

We gaan ervan uit dat je natuurlijk je basic wargear al op orde hebt, maar ook de techniek van de tegenstander wordt ge-upgrade. Een simpele maar effectieve manier om beter zicht te krijgen op deze tegenstander is natuurlijk een grotere of wijdere monitor.

Normaal al geen kleine uitgave, dus met Black Friday in aantocht de kans om die extra pixels te bemachtigen. Dat kan hier:

We hopen dat je hiermee lekker veel inspiratie hebt opgedaan voor Black Friday!

Meer Online shop