LuminaBlog
VerzekeringenEnergieTelecomVakantieDatingOnline shopAutodienstenFinancieelLenenDieet & GezondEten & DrinkenDienstenAlgemeenApps

Ervaringen Bergfreunde.nl


Ben je op zoek naar outdoor producten? Zoek je een bedrijf welke is gespecialiseerd in alles met betrekking tot outdoor? Wellicht is Bergfreunde.nl een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van LuminaBlog welke informatie er bekend is over Bergfreunde.nl.

Wat is Bergfreunde.nl?

Bergfreunde.nl is een webshop waar je outdoor producten kunt kopen. Je moet dan denken aan producten die je kunt onderverdelen in outdoor kleding, klimuitrusting, outdoor schoenen, rugzakken en tenten. Het bedrijf stelt de webshop te zijn als het aankomt op outdoor in Nederland.

How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

Voordelen

Op de website worden voordelen van zaken doen met Bergfreunde.nl aangegeven. Zo wordt er benadrukt dat het om hoge kwaliteit klim- en bergsportproducten betreft. Er zijn ruim 140.000 outdoor artikelen op voorraad. Er wordt gesproken over ruim 500 van de allerbeste outdoor merken. Op het gebied van levering wordt vertelt dat de bestelling binnen 4 dagen bij de klant is. Bij bestellingen boven de € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Er is sprake van 30 dagen retourrecht en 2 jaar garantie.

Stukje geschiedenis

Het bedrijf is in 2006 opgestart. Dit is gedaan door twee mensen die veel affiniteit hebben met bergklimmen. Deze oprichters zijn Martin en Swantje. Beide mensen vonden het vervelend dat ze hun klimspullen nooit bij één winkel konden kopen. Dat was de achterliggende gedachte om Bergfreunde.de in Duitsland op te zetten. Doel was de online-handel plek te worden voor bergsportuitrusting. Tijdens hun start werden ze vergezeld door een hond en een eerste werknemer. Deze start vond plaats in een voormalige Zuid-Duitse textielfabriek.

Gunstige ligging

Het bedrijf had een gunstige ligging met betrekking tot berggebieden in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. Daarom kreeg het bedrijf een steeds betere reputatie. Specialisten, kenners en lokale klimmers en bergsporters sloten zich bij het bedrijf aan. Bergfreunde.nl is onderdeel van de Duitse hoofdvestiging. Er zijn vele vestigingen binnen Europa. Ze vertellen zelfs uitgegroeid te zijn tot een van de Europa's leidende online-bergsport retailers.

Onderscheidend vermogen

Het bedrijf tracht zich op allerlei verschillende manieren te onderscheiden. Bij Bergfreunde.nl doen ze er alles aan hun klanten tevreden te houden. Zij moeten een fantastische belevenis meemaken. Mensen die op zoek zijn naar de beste klim- en bergsportproducten moeten met succes hun inkopen bij het bedrijf kunnen doen. De werkzaamheden en operationele zaken worden aangestuurd vanaf de hoofdvestiging in Duitsland. In dat land is ook de meeste ervaring opgedaan waar ze nu het verschil mee kunnen maken.

Contactmogelijkheden

Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor het bedrijf? Heb je soms kritiek? Je kunt dat te allen tijde aangeven. Contact zoeken kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen via het contactformulier. Dit formulier is online benaderbaar via Bergfreude.nl. Het kan raadzaam zijn om eerst een kijkje in het FAQ gedeelte te nemen. Daar lees je een aantal veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

Verzendinformatie

Het bedrijf laat weten dat als jouw bestelling is ontvangen, ze proberen de producten zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Ze proberen de korts mogelijke route naar jouw afleveradres te vinden. Het verwerkingsproces gaat volgens Bergfreunde.nl supersnel. Producten worden zonder verborgen kosten verkocht. De gemiddelde levertijd wordt door het bedrijf geschat op 2 tot 4 werkdagen.

Betaalinformatie

Je kunt op verschillende manieren betalen. Deze betaalwijzen staan allemaal vermeld op de website. Je kunt onder andere betalen via PayPal, Visa, Mastercard en iDEAL. Daarnaast is het eveneens mogelijk om een reguliere betaling per bank te doen. In sommige gevallen worden bij bankoverschrijvingen wel extra kosten in rekening gebracht.