40 bedrijven

Financieel

...
  Bedrijven

  Financieel

  Cryptovaluta

  Er zijn nog maar weinig mensen de dag van vandaag die nog nooit over cryptovaluta of cryptocurrency hebben gehoord. Denk maar aan Bitcoin of Ethereum, de meest populaire cryptomunten van het moment.

  Cryptomunten zijn digitale munten of tokens die je kan gebruiken om betalingen mee te verrichten. Het idee hierachter is dat deze manier van betalen geen bank nodig heeft als tussenpersoon die de geldtransacties goedkeurt. Hierdoor is er meer anonimiteit bij het transfereren van geld.

  Ondanks dat het beleggen in cryptomunten vaak als enorm risicovol wordt beschouwd, zijn er steeds meer en meer mensen die hierin geïnteresseerd raken. Net zoals bij aandelen kunnen deze munten namelijk in waarde stijgen en dalen waardoor je ook hier gemakkelijk geld mee kunt winnen. Wil je ook meer weten over crypto en hoe deze werken? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina over cryptovaluta!

  Beleggen

  Het beleggen van geld wilt eigenlijk zeggen dat je je geld ergens in investeert met de hoop er meer winst uit te halen dan het oorspronkelijk bedrag dat je investeerde. Zo zijn er verschillende producten of goederen waar je je geld kunt in investeren of beleggen. De meest voorkomende manier van beleggen is het beleggen in aandelen.

  Bij het beleggen van geld zet je je geld voor een bepaalde tijd ergens vast waar je er niet aankan. Dit kan in een fonds zijn die op zijn beurt dan in aandelen of obligaties belegt, of je kunt zelf op eigen houtje ervoor kiezen op in aandelen te beleggen via de bank of op bepaalde platforms.

  Wil je graag meer leren over hoe je het beste kunt beleggen? Of zoek je een bedrijf die je op weg kan helpen met het beleggen van je geld? Bekijk dan zeker deze pagina en enkele van onze bedrijfsprofielen.