17 bedrijven

Lenen

...
  Bedrijven

  Lenen

  Hypotheek

  De meeste mensen nemen een hypotheek op hun woning wanneer ze een huis kopen. Dit doen ze omdat de effectieve kost van een nieuw huis nu eenmaal een grote kost is en niet iedereen direct al dat geld op zijn of haar spaarboekje heeft staan. Een hypotheek is eigenlijk een andere benaming voor een lening die je aangaat bij de bank voor je huis te financieren.

  Net zoals bij elke lening moet je ook een hypotheek aflossen. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden en dus ook verschillende hypotheekvormen. Welke hypotheekvorm je kiest, hangt af van je bank, je kapitaal en de hoeveelheid geld dat je steeds kunt aflossen.

  Belangrijk om te weten is dat bij een hypotheek je eigenlijk je woning als onderpand aan de bank geeft. In weze wilt dit zeggen dat de bank eigenaar is van het je huis totdat je het huis hebt afbetaald. In het geval dat je je hypotheek niet kunt aflossen, kan de bank dus beslag nemen op je huis.

  Wil je graag meer weten over de verschillende hypotheken en hoe je deze het beste afsluit? Bekijk dan zeker onze pagina en bedrijfsprofielen die je meer info kunnen geven over hypotheken.

  Creditcards

  Er zijn verschillende soorten creditcards die je kunt afsluiten. De meeste mensen hebben daarom ook een of meerdere creditcards in hun portemonnee. De meest bekendste zijn de Visa kaart, de MasterCard en American Express.

  Een creditcard is in feite een kaart waarmee je geld kunt lenen. In plaats van je gewone betaalpas te gebruiken in een winkel of restaurant, kun je dus met je Visa, MasterCard of American Express betalen. Het grote verschil is dat bij je normale betaalpas het geld rechtstreeks van je bankrekening gaat. Bij een creditcard krijg je in weze een krediet van je bank of kredietverlener dat je later na een bepaalde periode moet terugbetalen.

  Als je meer uitleg wilt over hoe kredietkaarten nu exact werken, raden we je aan om even een kijkje te nemen op de pagina “creditcards”. Daar vind je namelijk allerlei nuttige informatie over het nemen van een creditcard en hoe deze exact werkt. Vergeet zeker ook niet onze bedrijfsprofielen te bekijken waar er een bedrijf tussen zit die gespecialiseerd is in het verlenen van creditcards.