24 bedrijven

Energie

...
  Bedrijven

  Energie

  Dat onze wereld draait op energie is wel duidelijk. Energie is namelijk onmisbaar in ons dagdagelijks leven. Denk maar aan alle toestellen thuis die op elektriciteit werken zoals je stofzuiger, ijskast en televisie. We hebben elektriciteit nodig om onze smartphones, tablets en laptops mee op te laden en uiteraard hebben we het nodig voor licht in onze woning. Gas gebruiken we dan weer om ons huis mee op te warmen, zeker in de koude wintermaanden of om een heerlijke maaltijd mee te koken.

  Omdat er in Nederland nu eenmaal veel verschillende keuze is tussen verschillende energieleveranciers die elk hun eigen manier hebben van stroom op te wekken kan het soms puzzelen zijn om de juiste energieleverancier te vinden. Denk hierbij aan het verschil tussen groene milieuvriendelijke energie en grijze fossiele energie. Aan de ene kant willen we allemaal graag zo groen mogelijke stroom, aan de andere kant is het soms een stuk goedkoper om grijze energie te gebruiken.

  Op deze pagina vind je veel nuttige informatie die je verder helpt om te weten wat al de verschillen nu zijn. Je leert hier meer over wat groene energie nu exact is en hoe deze wordt opgewekt, welke bedrijven zowel gas als elektriciteit leveren en wat de goedkoopste energie is.

  Bovendien hebben we enkele bedrijfsprofielen voor je samengesteld op onze blog die je een beter inzicht geven over de bedrijven zelf en hoe ze werken. We begrijpen dat het belangrijk is om exact te weten wat er zich afspeelt binnen een bedrijf voordat je met hun in zee gaat. Je komt hier niet alleen te weten vanwaar ze hun energie halen, maar ook hoe ze deze distribueren en hoe milieuvriendelijk ze effectief zijn.