LuminaBlog
VerzekeringenEnergieTelecomVakantieDatingOnline shopAutodienstenFinancieelLenenDieet & GezondEten & DrinkenDienstenAlgemeenApps

Ervaringen WinterTrex


Wil je binnenkort op wintersportvakantie gaan? Ben je nog op zoek naar een hotel en skigebied waar je hele familie terecht kan? Boek je graag alles op 1 plaats? Dan kan je vast terecht bij WinterTrex, op de website boek je je accommodatie en reserveer je meteen je skipas voor het aantal dagen dat je zou willen. tijdens het boekingsproces kan je er ook voor kiezen om extra lessen op locatie te nemen! Bekijk op LuminaBlog meer soortgelijke profielen!

Wat is WinterTrex?
Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van directereizen. Ze zijn van een klein bedrijf doorgegroeid tot een van de grootste reisagentschappen voor wintersport in Duitsland. Sinds 2005 kan je ook internationaal reizen boeken via de diensten van WinterTrex. Nadat ze groeide op deze markt zijn ze ook verder uitgebreid van wintersportvakanties naar zomervakanties.

Diensten van WinterTrex
Op de website van WinterTrex vind je alle diensten terug. De specialiteit van WinterTrex is het voorzien van accommodaties en de skipas voor het dichtstbijzijndeskigebied. Je kan bij de meeste accommodaties verschillende types van kamers boeken. Zowel mensen die een reis willen boeken voor 4 personen als een vriendengroep van 8 personen vinden accommodaties die hun aanspreken. Het bedrijf voorziet in eerste instantie enkel de accommodatie en deskipas, maar er is meestal wel een optie zelf om materiaal te huren of lessen te boeken. Dit doe je tijdens het boeken van je volgende skivakantie. Je krijgt dan de opties te zien voor de beschikbare lessen!

Extra diensten van WinterTrex
I
edereen kent het gevoel wel: Je wilt een nieuwskigebiedontdekken maar je weet niet goed waar je naartoe kan, en je wilt natuurlijk geen geld uitgeven aan een slechte wintersportvakantie. Op de website van WinterTrex kan je gebruik maken van de ski-consultant. Met dit programma kan je je eigenwensen aangeven zoals: totaal aantal kilometer aan skipistes, beoordelingspunten van andere klanten, beginners pistes ja of neen. De website toets dan alle beschikbareskigebieden of deze aan jouwcriteriavoldoen en geeft als resultaat de gebieden en accommodaties die hiermeeovereenstemmen. Zo heb je dus meer zekerheid dat je zal genieten van je volgende wintersportvakantie! Voordat je je reis boekt kan je ook altijd de reviews van andere mensen op de website bekijken. Per skigebied kan je dan lezen wat mensen van alle verschillende niveaus van het aangeraden gebied vinden!

Klantendienst van WinterTrex
Je kan de klantendienst van WinterTrex op verschillende manieren bereiken. Ze hebben verschillende mailadressen waar je voor verschillende redenen een mailtje kan sturen. Ze hebben bijvoorbeeld een apart mailadres voor feedback en ook een mailadres voor annuleringen. Je kan van maandag tot donderdag tussen 10:00u en 13:00telefonisch contact opnemen. Hier hebben ze ook verschillende telefoonnummers voor Belgische en Nederlandse klanten.

Je kan ook altijd de pagina met de meest gestelde vragen bezoeken. Hier vind je de meest gestelde vragen en het antwoord erop. Indien het antwoord op je vraag niet tussen de antwoorden staat kan je ook een mailtje sturen naar het algemene mailadres.


Vakantie van echtpaar abrupt ten einde door ongeval op de A50 bij Beekbergen