Bedrijven

Dieet & Gezond

Vitamines & Voedingssupplementen.

In het algemeen krijgen de meeste mensen te weinig van de juiste vitamines en voedingsstoffen in hun lichaam binnen. Dit komt aan de ene kant omdat de mensen vaak een eenzijdig dieet eten met niet genoeg juiste voedingsstoffen en aan de andere kant omdat het soms ook moeilijk is alle juiste stoffen voor je lichaam te consumeren per dag.

Vitamines haal je voornamelijk uit fruit en groenten. Daarom is het belangrijk om genoeg fruit en groenten per dag te eten. Sommige vitamines vind je ook in ander eten zoals het B12 vitamine die je alleen in vlees terugvindt. Vitamine D wordt dan weer aangemaakt wanneer we in contact komen met zonlicht.

Ook andere voedingsstoffen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van het lichaam. Denk hierbij aan ijzer, zink, magnesium en calcium die we nodig hebben om goed te kunnen functioneren.

Omdat het soms moeilijk is om al deze voedingsstoffen en vitamines binnen te krijgen is het nemen van extra vitamines en voedingssupplementen een goed idee en een uitstekende toevoeging van een gezond en evenwichtig dieet. Wil je graag meer weten over vitamines en voedingssupplementen? Bekijk dan zeker onze pagina en enkele van onze bedrijfsprofielen!

Afvallen

Steeds meer en meer mensen zijn bezorgd op hun uiterlijk en hun gewicht. Mensen willen om verschillende redenen vaak afvallen. Of mensen nu graag wensen af te vallen om een mooier figuur te krijgen of ze dit om gezondheidsredenen doen, belangrijk is om op de juiste en op een gezonde manier af te vallen.

Door een combinatie van gezond en evenwichtig eten en genoeg lichaamsbeweging is het mogelijk om op de juiste manier af te vallen. Je kunt dit doen door naar een afslankcoach te gaan of op eigen houtje doelen opstellen waardoor je kunt afvallen.

Er zijn verschillende populaire diëten die je kunt volgen, maar let wel steeds goed op dat het een gezond en evenwichtig dieet is waarbij je steeds alle vitamines en voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft.

Voor meer info over afvallen kun je steeds naar onze rubriek ‘Afvallen’ gaan. Hier krijg je meer informatie over op welke manier je het beste af kunt vallen. Neem zeker ook een kijkje bij enkele van onze bedrijfsprofielen wanneer je graag professionele hulp wenst bij het afvallen.