35 bedrijven

Autodiensten

...
  Bedrijven

  Autodiensten

  Tweedehandswagen kopen

  Wanneer je een tweedehandse wagen gaat kopen, zijn er steeds enkele zaken waar je op moet letten. Het is belangrijk om te weten of de auto die je gaat kopen in een goede staat is. Het zou namelijk jammer zijn mocht je een redelijk bedrag betalen voor een auto waar achteraf van blijkt dat er veel mankementen aan zijn.

  Een handige tip bij het aankopen van een tweedehandse wagen, is er een proefrit mee gaan maken. Zo krijg je direct een gevoel hoe de auto beweegt, waar je op moet letten en wat de eventuele mankementen zouden kunnen zijn. Is de verkoper twijfelachtig over een proefrit te maken met de auto? Dan kan dit al een goed teken zijn dat er enkele zaken niet juist zijn met de auto.

  Vraag ook steeds uitdrukkelijk naar de mankementen van de auto. De verkoper is namelijk verplicht om je alle mankementen te vermelden. Uiteraard heb je als koper ook een onderzoeksplicht. Het is daarom zeer belangrijk om een grondig onderzoek te doen naar de tweedehandse wagen die je koopt.

  Vergeet zeker niet om de kilometerstand van je nieuwe tweedehandse wagen te controleren. Zo weet je direct hoeveel kilometers er op de teller staan en kun je een betere inschatting krijgen van de waarde van de auto.

  En vergeet uiteraard niet om een kentekencheck te doen. Op die manier weet je de hele historie van de tweedehandse wagen. Op deze pagina vind je een bedrijfsprofiel die je eenvoudig kan helpen een gemakkelijke en grondige kentekencheck te doen bij het aankopen van een tweedehandse wagen.

  Auto huren op vakantie

  Voor zij die vaak met het vliegtuig reizen naar een ander land of streek, kan het soms handig zijn om een auto te huren. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk overal naartoe kunt gaan en niet steeds afhankelijk moet zijn van taxi’s of openbaar vervoer. Door een auto te huren heb je namelijk de vrijheid om te gaan en rijden waar en wanneer je wilt.

  Omdat er ook zoveel vakantieplekken zijn, zowel in het binnen- als buitenland, zijn er ook een heel aantal autoverhuurbedrijven die maar al te graag willen dat je een auto van hun huurt. Maar hoe vind je nu een juist autoverhuurbedrijf die je kan vertrouwen?

  Om je hierbij te helpen, hebben we op deze pagina enkele bedrijfsprofielen voor je opgesteld van autoverhuurbedrijven. Door onze bedrijfsprofielen door te nemen krijg je een beter beeld van hoe deze bedrijven werken, wie ze zijn en hoe ze hun diensten verkopen. Zo ben je op een eerlijke manier geïnformeerd en kun je een betere keuzes maken voordat je een auto huurt.