LuminaBlog
VerzekeringenEnergieTelecomVakantieDatingOnline shopAutodienstenFinancieelLenenDieet & GezondEten & DrinkenDienstenAlgemeenApps

Ervaringen NovaMora


Ben jij op zoek naar de nieuwe vlam van je leven? Of hebben jij en je partner ervoor gekozen om dingen een beetje spannender te maken in de slaapkamer? Ben je op zoek naar je nieuwe liefde maar wil je niet meteen je naam en gegevens aan vreemden laten zien? Dan kan je zeker terecht bij NovaMora, een online dating platform waar je als koppel of als single persoon terecht kan. Bekijk op LuminaBlog meer soortgelijke profielen!

Wat is NovaMora
NovaMora is een online dating platform waar mensen zich op kunnen aanmelden met een zelfgekozen naam. Je kan ook kiezen of je al dan niet een profielfoto instelt op je account. De mensen die zich aanmelden op de dating website hebben als doel om uiteindelijk een fysieke afspraak te maken en op een spannende date te gaan. Naast de dating website hebben ze ook nog een webshop waar je op terecht kan voor verschillende producten zoals seksspeeltjes, lingerie voor mannen en vrouwen en benodigdheden die je zou kunnen gebruiken voor jezelf of tijdens een afspraakje.

Diensten van Nova Mora
De website is een erotischedatingwebsite met als hoofddoelmensen te leren kennen om uiteindelijk een fysiekeafspraak te maken. Je kan een account aanmaken op de website en je eigen profiel instellen. Hier kies je dan of je al dan niet een profielfotoupload. De dating website heeft verschillende abonnementen. Je hebt een gratisaccount met gelimiteerdefunctionaliteiten en je kan voor een betaaldabonnement kiezen, hiermee heb je toegang tot allefunctionaliteiten die de website aanbiedt.

NovaMora is een onderdeel van een dating network, je kan er dus voor kiezen dat je profiel ook op andere dating diensten van het bedrijf zichtbaar is. Zo kom je in contact met mensen die verschillende platformen gebruiken.

Extra diensten van NovaMora
NovaMora heeft naast de dating website ook nog een onlinewebshop. Hierop vind je allerlei soorten producten terug om een stapjeverder te gaan in de slaapkamer. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment op de webshop. Je kan de producten sorteren per categorie, de hoofdcategorieën zijn: “SexToys”, “DamesKleding”, “HerenKleding”, “Drogist”, “BDSM” en “Fun”. Per categorie kan je ook nog eens een onderverdeling maken in verschillende subcategorieën. Zo kan je bij de categorie “sextoys” een onderverdeling maken tussen: Vibrators, dildo’s, Masturbators, Anaalspeeltjes en fun. Je kan ook de algemene pagina bekijken door op de hoofdcategorie te klikken.

Klantendienst van NovaMora
Voor de datingwebsite heeft het bedrijf een uitgebreide pagina met de meest gestelde vragen en het antwoord hierop. Je kan hier per categorie zoeken naar het antwoord op je vraag. Indien je je antwoord niet terugvindt op deze pagina kan je ook altijd een contactformulier invullen.

Je kan het bedrijf wel telefonisch contacteren in verband met vragen over de webshop. Deze kan je 7 dagen per week bereiken. Van maandag tot vrijdag kan dit tussen 09.00u en 22.30u op zaterdag van 10.00u tot 22.30u en op zondag van 17.00u tot 22.30u. Indien je liever niet wilt bellen kun je ook altijd de klantendienst contacteren via mail of door een contactformulier in te vullen.


CRAB LEGS MUKBANG WITH MY SISTER: Dating Preferences, Married At First Sight, Deal Breakers