LuminaBlog
VerzekeringenEnergieTelecomVakantieDatingOnline shopAutodienstenFinancieelLenenDieet & GezondEten & DrinkenDienstenAlgemeenApps

Ervaringen Laudius


Ben je van plan om in je vrije tijd nieuwe dingen te leren. Wil je niet naar een avondschool gaan maar wel nog dingen bijleren. Studeren van waar je je ook bevindt? Dan kan je vast en zeker terecht bij Laudius, een platform voor thuiscursussen die je op je eigen tempo kan afmaken. Bekijk meer soortgelijke profielen op LuminaBlog.

Wat is Laudius
Laudius is een bedrijf dat zich vooral focust om afstandsonderwijs voor iedereen mogelijk te maken. De cursussen worden regelmatig aangepast zodat deze relevant blijven met de huidige markt.

Diensten van Laudius
De website van Laudius is een soort platform waar je terecht kan voor het online vervolledigen van verschillende studies. Op de website vind je verschillende categorieën waar je uit kan kiezen om de studie die je wilt doen eenvoudiger te vinden. In deze categorieën vind je ook meer informatie over de cursussen.

Vinden van een cursus op Laudius
Ben je al zeker wat je zelf zou willen studeren? Dan kan je de zoekfunctie van de website gebruiken om de gerelateerde cursussen te vinden. Wil je bijvoorbeeld engels leren spreken, dan typ je in de zoekbalkEngels voor beginners”. De websitegeeft je dan een lijst met de gerelateerdecursussen die het bedrijf op het platform aanbiedt.

Indien je enkel weet dat je iets nieuws wilt leren maar je nog geen enkel idee hebt wat voor cursus je zou willen volgen, kan je best een kijkje nemen in de categorie “alle cursussen van A-Z”. Hier vind je allemogelijke cursussen die je via dit platform kan volgen. De lijst is op alfabetgesorteerd dus alle mogelijke categorieën van cursussen staan door elkaar.

Extra diensten van Laudius
Je kan ervoor kiezen om de cursussen af te leggen als zelfstudie, hierbij plan je enkel je eigenexamen in. Indien je nog vragen zou hebben over de leerstof kan je altijd een van de externedocentencontacteren voor wat meerinformatie.

Wil je een cursus studeren met wat extrahulptijdens je studie? Dan kan je best kiezen voor de optie waarbij je een persoonlijkedocent krijgt. Deze docent kan je contacteren met je vragen over de leerstof. Dit is de meest gekozen optie door de mensen die gebruik maken van de diensten van Laudius.

Klantendienst van Laudius
Indien je nog niet zeker bent of je de cursus online wilt doen, kan je altijd een proeftijd aanvragen. Binnen deze tijd kan je dan je cursus voor een bepaalde tijd uitproberen, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.

Indien je vragen hebt over de diensten van het bedrijf, kan je altijd persoonlijk contact opnemen met de klantendienst van het bedrijf. Dit kan je op verschillende manieren doen.

Op de contactpagina van het bedrijf vind je de informatie over de verschillende mogelijkheden die je hebt om de klantendienst te contacteren: wanneer je telefonisch contact opneemt met het bedrijf, kunnen ze je meteen helpen. Indien je zelf een mailtje stuurt of een contactformulier invult, probeert het bedrijf binnen voor het einde van de volgende werkdag een antwoord op je vraag te sturen.


4 Kreeft februari 2021 tarotvoorspelling algemeen en liefde